Fantacine.com

Tubal blokering Behandling

Æggelederne blokeringer er ikke kun en årsag til barnløshed, men også smerte. Der er flere procedurer til at rydde blokeringer inden æggelederne, og forskellige dem anvendes til forskellige omstændigheder. Blokeringer behandles baseret på placering inden i røret, typen af ​​blokering og de ønsker patienten.

tubal Reanastomosis

Tubal reanastomosis anvendes i tilfælde af en blokering i midten af ​​røret, for at vende en aflukning af æggelederne (kvindelig sterilisation), eller på grund af beskadigelse af røret. I denne procedure, er den blokerede eller beskadigede del af æggelederen fjernet og de to raske ender er syet eller splejset sammen igen. Dette giver patienten en sund, omend kortere, æggeleder.

Graviditet satser efter en aflukning af æggelederne vending hjælp æggelederne reanastomosis er på over 80 procent.

Salpingectomy

Salpingectomy er fjernelse af en del af en æggeleder. Denne procedure er oftest udføres før in vitro fertilisering (IVF), hvis patienten har en ophobning af væske inden i røret. Denne ophobning af væske kaldes en hydrosalpinx. IVF succesrater er meget højere efter salpingectomies hvis der var en hydrosalpinx stor nok til at blive set af ultralyd.

Der var en vis uenighed i infertilitet samfund om, hvorvidt unødvendige salpingectomies blev udført. En skandinavisk undersøgelse viste, at IVF succesrate og langsigtede fertilitet var absolut højere i tilfælde, hvor en salpingectomy blev udført.

Salpingostomy

En salpingostomy udføres enten at dræne en hydrosalpinx eller fjerne en graviditet uden for livmoderen (en graviditet, der opstår uden for livmoderen, inde i æggelederen). I denne procedure, er et lille snit foretages i æggelederen, hvilket tillader fluid at dræne eller produkter fra undfangelsen kan skylles ud. I mange tilfælde er røret til venstre for at lukke og helbrede sig selv.

Det skal bemærkes, at efter denne procedure, arvæv sandsynligvis opbygge og re-blokere røret efter en tidsperiode.

Selektiv Tubal Kanylering

En selektiv tubal kanylering udføres, når blokeringen er meget nær livmoderen. I denne procedure, er en tynd kanyle eller tørn indført gennem blokeringen, der forbinder æggelederen og livmoderen og tillader normal funktion til at fortsætte gennem tørn.


        

Udgiv min kommentar