Fantacine.com

Gigt: NSAID Vs. Tylenol

Over the counter medicin kan være effektiv til behandling af smerter af gigt, men der er nogle væsentlige forskelle mellem Tylenol (acetaminophen), og de ikke-steroide anti inflammatoriske lægemidler (NSAID) såsom ibuprofen, naproxen og aspirin.

Smerte

Alle de NSAID'er og medikamentet indeholdt i tylenol er godkendt til behandling af mild til moderat smerte, herunder arthritis smerte.

Betændelse

NSAID'er er anti-inflammatoriske lægemidler og arbejde på at reducere inflammation af arthritis ved at inhibere cyclooxygenase (COX) enzym. Tylenol ikke har denne virkning, og anses ikke for at være effektiv til behandling af inflammation.

Bivirkninger

NSAID er kendt for at give maveproblemer og kan være skadelig for nyrerne, når det tages i store doser. Tylenol generelt ikke forårsage mavetilfælde eller nyreskader men er kendt for at være skadelig for leveren, når det tages i høje doser eller i lange perioder.

Lægemiddelinteraktioner

NSAID kan interagere med visse blodtryk medicin. Tylenol kan interagere med lægemidler, der metaboliseres af leveren og bør ikke tages, hvis indtagelse af alkohol eller andre produkter, der indeholder acetaminophen.

Foranstaltningens varighed

Selv om der er en "udvidet frigivelse" form for Tylenol regular Tylenol anses for at være effektive for Foru til seks timer. Aspirin og ibuprofen (Advil) kan være effektive for fire til otte timer, mens naproxen (Alleve) har en virkningsvarighed på 8 til 12 timer, hvilket kan gøre det mere bekvemt for en person med en kronisk tilstand, såsom arthritis.


        

Udgiv min kommentar