Fantacine.com

Hvordan man laver en Hot Pack

Hvordan man laver en Hot Pack


Uanset om du har en hovedpine, menstruationskramper eller bare ømme ømme muskler, en varm pack hjælper du slappe af og lindrer væk smerte. Når du tilføjer urter og æteriske olier, den varme pack kan yderligere ro og slappe af dig. Hvis du er så øm, at tanken om shopping for en varm pack slår dig ud, kan du oprette en varm, beroligende hot pack dig selv lige i dit eget køkken.

Instruktioner

1 Find et gammelt rør sok uden huller eller tynde pletter. Læg din hånd i sokken og træk det stramt at dobbelttjekke for huller.

2 Hæld 2 til 4 kopper ris i en skål. Tilføj i 1/4 til 1/2 kop blandede lavendel eller kamille blomster. Tilføj 5 til 10 dråber af æteriske olier, hvis du foretrækker dem til tørrede blomster. Rør ris og blomster eller olier sammen for at kombinere. Hæld forsigtigt tilbage i målebægeret.

3 Hæld ris ind i røret sok. Fyld sok tre fjerdedele fuld.

4 Bind en knude i enden af sokken eller sikre den åbne ende med bånd, garn eller snor. Tjek din bånd til wire wire ikke kan sikkert microwaved.

5 Placer hot pack i mikrobølgeovnen i 30 til 60 sekunder. Tag den ud, ryst og presse den til at fordele varmen. Sæt den tilbage i mikrobølgeovnen i 30 til 60 sekunder mere, hvis nødvendigt.

6 Placer den varme pack på dine ømme pletter. Genopvarmning når det mister sin varme.

TIPS

  • Ris indeholder naturligt fugt, så du kan forvente en lidt fugtig varme pack. Over tid og med gentagen brug, vil ris miste sin fugt.

        

Udgiv min kommentar