Fantacine.com

Mad til at forbedre Stamina

Mad til at forbedre Stamina


Mange individer er ivrige efter at tilføje nogle pep til deres skridt og forbedre deres evne til at fuldføre fysisk krævende opgaver i længere tid. Mens søvn og motion er de bedste måder at forbedre udholdenhed i det lange løb, er der nogle måder at give dig selv en hurtig burst af udholdenhed ekstraudstyr. Ved at gøre mindre ændringer til din kost, kan du sikre, at de fødevarer, du spiser bidrage til, ikke zappe, din evne til at stå distancen.

Fuldkorn

Fuldkorn er sværere for kroppen at fordøje, og som sådan, ikke brænde ud så hurtigt og efterlader dig sulten så hurtigt som mere letfordøjelige fødevarer, rapporterer The Saturday Evening Post. Ved at handle bleget mel til de hele korn sort, eller vælge fuldkornsbrød i stedet for standard hvide, kan du gøre dit måltid stick med dig længere og øge din udholdenhed. Mange udholdenhedsatleter meget afhængige af magt komplekse kulhydrater, ligesom dem, som fuldkorn og ned måltider af pasta og andre carb-rige fødevarer forud for udholdenhed-kræver sport.

Rødbeder Juice

Mens ikke en saft midtergangen favorit, UK avis The Times rapporterer, at rødbeder saft er meget effektiv til at øge udholdenhed. Denne juice indeholder gavnlige nitrater, der ikke blot giver dig en udholdenhed løft, men også har fordele forebyggelse af kræft. Fordi denne mad er sipable, dem på flugt kan nemt ned det uden at springe et slag over.

æbler

Som rapporteret på 21Food.com, et æble om dagen er en nyttig måde at opbygge din udholdenhed. Ifølge denne kilde blev æbler findes i en University of North Carolina undersøgelse for at indeholde quercetin, et kemikalie, som er blevet forbundet med forbedret udholdenhed. Denne hjertelig frugt giver en vifte af sundhedsmæssige fordele til spisere, herunder, men ikke begrænset til, udholdenhed ekstraudstyr. Sammen med denne opholder-power boost, kan æbler også bidrage til at forebygge knogleskørhed, rapporterer The Times, og er et nyttigt redskab i vægttab indsats.

Lean Proteiner

Lean proteiner giver spisere med de næringsstoffer, der er nødvendige for at opbygge muskler uden at forlade diner følelse tynget og træg. Protein muligheder, såsom kylling, magert svinekød eller endda magre udskæringer af oksekød kan hjælpe dem, der søger udholdenhed og give en fedtfattig måde at få protein er nødvendigt for korrekt kropsfunktion, ifølge en undersøgelse i American Journal of Clinical Nutrition, som rapporteret af National Kvægmands Beef Association.


        

Udgiv min kommentar