Fantacine.com

Sådan ansøger zinksulfat

Zinksulfat er en kemisk forbindelse, der er vandopløselig og er afledt af zink, et naturligt forekommende mineral. Bemærk, at indtagelse af fødevarer med et højt calcium eller fosfor kan gøre det vanskeligere for kroppen at optage zinksulfat, og brugen af ​​zinksulfat kan foretage forskellige antibiotika mindre effektiv, hvis det anvendes på samme tid. Søg læge med eventuelle spørgsmål. Der er et par måder at anvende zink sulfat, når det anvendes som et middel, primært til herpes simplex-infektioner, som er almindeligt kendt som forkølelsessår.

Instruktioner

1 Køb zinksulfat fra et lokalt apotek i en topisk form, såsom en salve eller en creme. Anmod en koncentration på 0,25 procent zink sulfat eller mere. Apoteket kan anmode om en recept eller godkendelse fra din læge, før at give zink sulfat.

2 Rengør det berørte område med en mild sæbe og dup tør eller lad det lufttørre.

3 Påfør zink sulfat salve på det angrebne område med en ren vatrondel eller vatpind og dække forsigtigt hele området. Vask hænder før og efter påføring.

4 Gentag 8 til 10 gange dagligt.

5 Påfør zinksulfat løsning på området en gang om ugen efter heling af de oprindelige sår er opstået. Efter en måned er gået, reducere programmet til to gange om måneden for at forhindre yderligere udbrud.


        

Udgiv min kommentar