Fantacine.com

Virkningerne af Tylenol på Fostre

Virkningerne af Tylenol på Fostre


Tylenol-brand smertestillende er en over-the-counter, nonprescription medicin. Dets aktive ingrediens er acetaminophen. Tylenol ikke indeholder andre typer af smertestillende midler såsom aspirin, ibuprofen eller naproxen. Denne populære smertestillende har været på markedet i mere end 40 år. Det ofte anbefales af læger, fordi det forårsager sjældent mavebesvær og har få bivirkninger. Når det tages som anvist det anses for sikkert for gravide kvinder og deres ufødte børn.

typer

Tylenol er klassificeret af den amerikanske Food and Drug Administration som en graviditet kategori B narkotika. Der er to årsager til, at et lægemiddel kan sættes i kategori B: 1) medicinen synes ikke at forårsage skade ufødte dyr i formelle studier, men utilstrækkelige undersøgelser er blevet udført for at bestemme deres indvirkning på menneskelige fostre, eller 2) medicinen har vist sig at forårsage skade i dyrefostre men tilstrækkelige undersøgelser viser det er sikkert for menneskefostre.

Advarsel

Alle Tylenol emballage kommer med en advarsel instruere kvinder, der er gravide eller ammer at søge råd hos deres sundhedspleje udbyder, før du tager nogen produkt, der indeholder acetaminophen. Denne mærkning er standard for de fleste over-the-counter medicin. Nuværende tilgængelige undersøgelser viser ikke nogen bivirkning i fosteret, når acetaminophen er taget ved den anbefalede dosering.

Egenskaber

Acetaminophen i Tylenol er blevet vist at passere gennem moderkagen og ind det ufødte barn kredsløbssystem. Men når det tages i den anbefalede dosering skal koncentrationen af ​​acetaminophen i fosterets blodbane anses statistisk insignifikant.

Overvejelser

Acetaminophen i Tylenol er blevet vist at passere ind i mælken fra ammende mødre. Men når det tages i den anbefalede dosis, mængden af ​​acetaminophen til stede i modermælk, er mindre end 2 procent af styrken moderen indtages. Dette synes ikke at forårsage nogen bivirkninger hos det ammede barn.

effekter

En undersøgelse foretaget mellem 1984 og 1992, der overvåges virkningerne af en overdosis af acetaminophen af ​​gravide kvinder har ikke vist nogen øget risiko for misdannelser i det ufødte barn. Undersøgelsen - PR McElhatton, FM Sullivan, GN Volans. Paracetamol overdosis i graviditeten analyse af resultaterne af 300 sager, der er nævnt i reproduktionstoksisk Information Service. Reprod Toxicol. 1997; 11: 85-94 - konkluderede, at acetaminophen overdosis ikke gav en tilstrækkelig grund til svangerskabsafbrydelse.


        

Udgiv min kommentar