Fantacine.com

Grunde til at Fix overbites

Grunde til at Fix overbites


Overbite - kendt som malocclusion til tandlæger og Hvalrostand til offentligheden - er kendetegnet ved en kæbe fremspring, der forårsager de øverste fortænder overlapper bunden ud over dens normale vifte af bevægelse. Dentistry.com bemærker, at omkring 70 procent af børn udvikler den betingelse til en vis grad; venstre ubehandlet, kan overbites strække sig ind i voksenalderen. De komplikationer, der kan følge af overbid understregning gyldige grunde til patienter til at søge behandling fra en tandlæge, specialtandlæge eller oral kirurg.

Kosmetiske

Malocclusion kan manifestere på to måder. I en lodret overbid, de øverste tænder mærkbart overlapper bunden; en vandret overbite har overdel udragende udad. Udseendet af alvorligt udragende tænder kan forårsage stress. Samlet Tænder advarer om patienter, der lider selvbevidsthed og lavt selvværd; Men hjemmesiden understreger, at fysisk risiko opvejer kosmetiske problemer, når det kommer til fastsættelse af overbid.

Facial muskellidelser

Temporomandibular lidelser (TMD) er undertiden benævnt TMJ (Bidfunktion) af tandlæger og patienter, selv om sidstnævnte kun refererer til leddene i ansigtet. TMD fokuserer på problemer i ansigtets muskler; dens symptomer omfatter hovedpine, ørepine, muskel træthed og ledsmerter. Dr. Barry C. Cooper af TMJ / TMD hjemmeside citerer overbid som en årsag til TMD, siger det er forbundet med "overclosure af kæben og bag tryk i TMJ fælles støder op til øret." I sin mere alvorlige form, en overbid kan udløse migræne hovedpine.

mouth Disorders

Den skævhed, der karakteriserer overbite kan bidrage til flere sygdomme i munden. Patienten kan have svært børstning eller tandtråd, hvilket kan føre til dårlig ånde og huller i tænderne, der udvikler sig til tandkødssygdomme. I tilfælde af svær overbite, kan det bløde væv i toppen af ​​mundingen pådrage skader fra skrabning af de nederste tænder.

Andre effekter

Selvom RightHealth kalder overbite-forårsaget taleproblemer sjældent, kan en lisp udvikle sig i nogle patienter. Svær overbite kan forstyrre tygge, som kan kompromittere fødeindtagelse og fordøjelse. En patient i stand til at tygge eller synke ordentligt kan stå over vægt spørgsmål eller kvælning risiko.

Behandling

Overbite behandling begynder typisk med en X-ray af kæben til at måle omfanget af den tilstand. For mild overbid, muligheder omfatter en dagtimerne holder eller natten bid vagt, slidt dagligt for at modvirke tænderskæren. En specialtandlæge kan anvende tandbøjle i op til to år, afhængigt af tilstanden af ​​tænderne. I de mest alvorlige tilfælde, en mundtlig kirurg udfører en orthognatic procedure - som kan køre op til $ 15,000 - der involverer trimning knoglerne i kæben eller indsætte stifter og skruer til at holde kæben i tilpasningen.


        

Udgiv min kommentar