Fantacine.com

Sådan køber Dental Gold

Mange mennesker tror, ​​guld er en af ​​de største investeringer til rådighed. De mener, der er sjældent et dårligt tidspunkt at købe guld, men hvis du køber på for høj en pris, du måske nødt til at vente længere, før du er i stand til at opnå en fortjeneste på din investering. En populær form for guld investering i at købe dental guld, fordi det normalt betragtes som skrot og sælges til en billig pris, selv om det kommandoer en høj pris, når smeltet. Hvis du gerne vil tjene penge ved at investere i dental guld, skal du følge disse trin for at lære, hvordan og hvor man kan købe det.

Instruktioner

Sådan køber Dental Gold

1 Overvåg guldmarkedet omhyggeligt. Spotprisen eller engros sats af guld, skifter to gange hver dag. Det er den pris, som institutionelle investorer betaler for ren 24-karat guld. Overvågning spotprisen på daglig basis vil give dig bedre indsigt i, om det er tid til at købe eller sælge, efter markedsvilkårene. Det giver dig også en idé om, hvad din fortjeneste vil være, når du er fastsættelse dit buy pris for dental guld. Du kan overvåge de aktuelle guldpriser online på steder såsom kitco.com.

2 Kontroller med andre guld købere i dit område for at finde ud af, hvor meget de betaler for dental guld. Dette giver dig mulighed for at angive en pris, der er konkurrencedygtig for dit lokale område, mens det stadig tillader dig plads til profit.

3 Kontakt tandlæger i dit område. Sommetider mennesker, der har dental arbejde erstattet vil forlade deres gamle kroner, lejligheder og hætter bag. Dette gør det muligt tandlæger til at ophobe en levering af skrot dental guld, de vil sælge. Det er også værd at fortælle dem, du vil betale dem en henvisning gebyr for kunder, der holder deres gamle dental guld.

4 Placer en annonce i din lokale avis 's "ønsker at købe" klassificerede reklamer sektion.

5 Skriv en annonce på Craigslist hjemmeside, en populær forum, er geografisk sorteres. Det betyder, at du kan sende en reklame, der er rettet mod byerne tættest på din placering. Det er som et klassificeret annonce i en avis, men er gratis.

6 Monitor online auktionssider som ebay.com, hvor folk nogle gange sælge dental guld. De vigtigste stumper af information til at se mange gram guld vejer og hvor rent det er. Dental guld kan variere fra 10-karat til 18 karat, skønt 16-karat synes at være den mest almindelige. Når du går til online auktion site, søge efter "dental guld" og "skrot guld" for at se, hvad du kan finde.

TIPS

  • Brug en digital skala til at veje noget guld, du køber. Når du ved, hvor meget guld vejer og hvor rent det er, kan du sammenligne oplysningerne til de markedsvilkår, som du indsamlede i trin 1 for at afgøre, hvor meget du har råd til at betale for guldet, mens du stadig tjene et overskud.

        

Udgiv min kommentar