Fantacine.com

Sådan Plan Mad til teenagere

Sådan Plan Mad til teenagere


Det kan være en udfordring at holde trit med de skiftende kosten præferencer din teenager. Som teenagere går gennem puberteten, deres kroppe ændre sig gøre deres selvopfattelse og appetit på bestemte fødevarer. På dette tidspunkt i din teenagers liv, kan hun være at eksperimentere med nye spise stilarter, såsom vegetarisme, eller ønsker at ændre sin kost, fordi hun bliver mere vægt bevidst. Uanset årsagen, madplaner er effektiv til at hæve din teenagers opmærksomhed, når det kommer til afbalancerede måltider, sunde spisevaner og passende portionsstørrelser.

Instruktioner

1 Spørg din teenager, hvilke typer af grøntsager, kød, korn og mælkeprodukter han foretrækker. Hvis han ønsker at prøve en ny kost, såsom veganisme eller vegetarisme, erstatte proteiner fra kød med proteiner fra andre kilder, såsom tofu. Må ikke springe nogen af ​​de store grupper af fødevarer. Han bliver nødt til at spise lidt af alt til en sund kostplan, så det er bedst at købe og forberede fødevarer, du ved, at han kan lide at spise.

2 Opret en liste over måltider og drikkevarer for ugen. Medtag måltider til morgenmad, frokost, middag og snacks for hver dag. Sørg hvert måltid opført balanceres, hvilket betyder, at det indeholder kulhydrater, protein, en grøntsag eller frugt og måske et mejeriprodukt. Undgå snacks og drikkevarer, der er lastet med sukker, da disse tjener ingen næringsværdi og vil give dit barn dårlig energi, hvilket er en ulempe for skole og fritidsaktiviteter.

3 Fokuser måltid planer om fødevarer rige på næringsstoffer og vitaminer, såsom mælk for calcium og rødt kød eller mørke greens for jern. Ifølge Disney Family, teenagere --- især piger --- brug for kalk. Calcium-rige fødevarer er nødvendige for korrekt knogledensitet og udvikling, fordi en mangel på calcium kan føre til osteoporose senere i livet. Behovet for jern øger også i løbet af teenage årene, specifikt som piger går gennem puberteten og mister blod gennem menstruation. Teenage drenge mellem 11 og 18 har brug for jern for at kompensere for deres øgede muskelmasse og øget blodvolumen.

4 Indarbejde hjerne fødevarer i din måltid planer. Ifølge Family Education, hjerne fødevarer er dem, der stimulerer hukommelse og kognitive udvikling og funktion, som er afgørende i løbet af en teenage udviklingsmæssige år. Nogle hjernen fødevarer omfatter spinat, som bidrager til at øge indlæringsevne, aubergine til forbedring af fokus, yoghurt til årvågenhed og laks til omega-3 fedtsyrer, som medvirker hjernefunktion. Sådanne hjerne fødevarer kan forbedre teenagere akademiske præstationer, samtidig give dem en sund kost.

5 tælle kalorier. Hvert måltid bør have en betydelig mængde af kalorier til din teenager. Ifølge Family Education, teenagepiger gøre mest voksende omkring 12 år, mens teenagedrenge har vækst ryk på 14. Som sådan pige teenagere har brug for cirka 2400 kalorier om dagen og dreng teenagere har brug for mellem 2.800 og 3.000 kalorier om dagen. Hvis din teenager er over eller undervægtig, rådføre sig med en læge for at se, om de kalorier skal justeres for optimal vægttab eller gevinst.

6 Føj sort til dine måltider. At give din teenager de samme fødevarer igen og igen kan blive kedeligt og han kunne begynde at tørster andre typer af fødevarer eller springe måltider. Det er okay at skrive snyde måltider i madplan til at give din teenager en chance for at forkæle dig selv en gang imellem med hendes foretrukne dessert eller snack.

7 Forskning sunde opskrifter din teenager vil nyde. Opskrifter er en effektiv måde at få ideer om måltider til at planlægge efter. Kig efter måltider, der er grillet og bagt i stedet for stegte at få din teen for vane at sunde madlavning teknikker. Hvis du underviser dine teenage livsfærdigheder og selvforsyning, have hende forsøge at gøre sine egne sunde måltider med de opskrifter, du finder.

TIPS

  • Planlægning sunde måltider for teenagere tidligt hjælper dem med at lære, hvordan man spiser sundt senere i livet.
  • En afbalanceret kostplan abets godt helbred og opfordrer ordentlig vækst og udvikling.

        

Udgiv min kommentar