Fantacine.com

Bipolar lidelse Ressourcer

Ifølge National Alliance om psykisk sygdom, lider mere end 10 millioner mennesker fra bipolar lidelse. Bipolar lidelse er en behandlelige lidelse forårsaget af en kemisk ubalance i hjernen, der forårsager ekstreme stemninger og adfærd. En kombination af medicin, psykoterapi, støtte og uddannelse er afgørende for en vellykket behandling af bipolær lidelse.

For patienter

Lær mere om bipolar lidelse fra National Institute of Mental Health (se Resources). Den Nationale Alliance om psykisk sygdom kan findes på www.nami.org.

For forældre

Forældre med børn, der har bipolar lidelse kan finde mere information på Juvenile Bipolar Research Foundation hjemmeside www.jbrf.org. En anden god kilde til forældrene er Børne- og Ungdomspsykiatrisk Bipolar Højteknologifondens hjemmeside www.bpkids.org.

Medicin

Information om stemningsstabiliserende kan findes på PsychEducation hjemmeside (se Resources). Information om andre medikamenter anvendes til behandling af bipolar lidelse kan findes på PsychCentral hjemmeside (se Resources).

Støtte

Støtte til bipolære syge kan findes på bipolar lidelse Magazine på www.bphope.com. Den depression og bipolar Support Alliance hjemmeside www.dbsalliance.org er en anden kilde til støtte.

At finde en læge

At finde en psykiater for dit barn kan gøres på American Academy of Child & Adolescent Psychiatry (se Resources). Hjælp til voksne kan findes ved at kalde Nationale Alliance om psykisk sygdom 'information hotline på 800-950-Nami.

Lærere / Undervisere

Breaking the Silence er en hjemmeside, der hjælper lærere og pædagoger lære mere om bipolar lidelse og hvordan man skal behandle studerende, der kan lider uorden. Lærere kan bestille information fra www.btslessonplans.org at hjælpe lære og undervise om uorden.


        

Udgiv min kommentar