Fantacine.com

Tegn på Low Oxygen Saturation

Lav iltmætning, også kendt som hypoxi, refererer til en mangel på oxygen i kroppen. Hypoxi kan klassificeres som generaliseret hypoxi, hvilket resulterer når hele kroppen er nægtet af ilt, eller vævshypoksi, forårsaget af mangel på ilt i et særligt organ sektion eller region. Det er resultatet af utilstrækkelig iltforsyning til det organ, der fører til et fald i partialtrykket af oxygen i arterielt blod. Normal iltmætning svinger mellem 96 procent til 100 procent mens en procentdel under 90 kan forårsage livstruende komplikationer.

Cyanose

Cyanose tilskrives de un-iltet hæmoglobinniveau inden kapillærerne, der overstiger 5 g / dl, der fører til fingernegl senge, slimhinde, hud pigment og undertiden næse, ører og fødder dreje blå. Den blå pigment er let synlige, når iltindholdet i kroppen falder under 90 procent. Cyanose kan også tilskrives tilstedeværelsen af ​​unormalt høj methæmoglobin (MetHb), som forhindrer MetHb i at binde med oxygen, sænke iltmætningen.

Kognitiv Distortion

Når tilgængeligheden af ​​ilt til hjernen forhindres, det nedsætter niveauet af bevidsthed og opmærksomhed og fører til ukoordinerede bevægelser. Yderligere reduktion af oxygen tilgængelighed i hjernen kan forårsage cerebral hypoxi, der kan resultere i koma, hvilket er et fuldstændigt tab af bevidsthed. Andre symptomer på cerebral hypoxi såsom manglende reaktion på lys og dårlig vejrtrækning kan opstå af svær reduktion af iltmætningen i hjernen.

gastronomiske Forstyrrelser

Når kroppen oplever lav iltmætning, er blod rettet til de vitale organer såsom hjertet, hjernen og lungerne, hvilket fører til faldet i fordøjelse og absorption af fødevarer i mavetarmkanalen, således at dens kerne funktion. Forstyrrelse af fordøjelsessystemet som følge af hypoxi vil få folk til at føle kvalmende og lider tab af appetit. Langsom absorption og fordeling af fødevarer i mavetarmkanalen som følge af hypoxi kan forårsage opkastning.

Hurtig vejrtrækning

Når kroppen oplever hypoxi, kommer den automatisk op med forskellige klare mekanismer til at håndtere situationen. Dybde og vejrtrækning øges hjælper med at levere mere ilt til lungerne. Puls stiger som følge af hjertets pumpe blod hurtigere for at øge niveauet af ilt, der tilføres til vævene. Alle disse tilpasninger manifestere i hurtig vejrtrækning som kroppen forsøger at kompensere for iltsvind i systemet. Kroppen kan rumme disse tilpasninger kun i en begrænset periode, hvilket nødvendiggør supplerende ilt.

Behandling af Hypoxi

Hypoxi behandles ofte ved at give patienter supplerende ilt, der almindeligvis omtales som oxygenbehandling. Mennesker, der lider hypoxi er indlagt og placeres på en mekanisk ventilation for at hjælpe med at trække vejret. De vitale tegn på blodtryk, respirationsfrekvens, temperatur og puls overvåges konstant. Kolde tæpper kan hjælpe bremse hjernens celle aktivitet, faldende efterspørgsel efter ekstra ilt. Imidlertid bør den underliggende årsag til hypoksi behandles for at forhindre fremtidige forekomster.


        

Udgiv min kommentar