Fantacine.com

Sådan Track Når I Am ægløsning

Sådan Track Når I Am ægløsning


Hvis du har nogen interesse i at blive gravid eller undgå graviditet, lære at spore din ægløsning kan øge dine chancer for undfangelsen betydeligt. Ægløsning er den periode, hvor et æg, der er blevet frigivet af æggestokkene er i en position inde i æggelederen, hvor det kan blive befrugtet. Du kan finde ud af din ægløsning cyklus ved at ansætte flere forskellige metoder. Brug af flere sporingsmetoder kan forbedre dine chancer for at finde ud af din personlige cyklus.

Instruktioner

1 Circle den dag, du starter din menstruation på en kalender. Gør dette i flere måneder for at bestemme længden af ​​din cyklus. De fleste kvinder har en cyklus, der er mellem 28 og 32 dage lang. Når du regne ud den dato, hvor du skal starte din næste periode, tæller baglæns fjorten dage på kalenderen for at se, når du skal ægløsning.

2 Sæt en ren finger knap ind i skeden og trække det tilbage. Hvis du har ægløsning, vil dit udflåd være elastisk og klar, ligesom den rå hvide af et æg.

3 Tag din temperatur hver morgen på samme tid, før du får ud af sengen ved hjælp af en basal kropstemperatur termometer. Skriv ned resultaterne hver dag på en basal kropstemperatur diagram. Når du har gjort dette for to eller tre måneder, se på, når din temperatur steg med 0,4 til 1 grad Fahrenheit, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Ægløsning kan udløse denne stigning i temperatur, og dine chancer for at blive gravid er størst to til tre dage før denne temperaturstigning.

4 Køb en ægløsning prædiktor kit fra dit lokale apotek eller online. Når du har anslået, når du skal ægløsning, bruge denne test omkring dette tidspunkt af måneden. Testen involverer en applikator, som du udsættes for din urin, ligesom en graviditetstest. Testen vil angive, om du rent faktisk har ægløsning.

5 Se efter fysisk symptom på ømhed i den ene side eller den anden. Mange kvinder føler en kramper fornemmelse i området for en af ​​æggestokkene, når de er ægløsning.


        

Udgiv min kommentar