Fantacine.com

Sådan at forstå fordelene ved Dental Finer

Sådan at forstå fordelene ved Dental Finer


Dental Finérer er en tynd skal af tand-farvet materiale, der er placeret over dine naturlige tænder. De er som regel lavet af porcelæn, men sammensatte harpiks finér er også populære. Dentallaminater anvendes primært til at dække skåret eller misfarvede tænder, og også kan anvendes til at beskytte en beskadiget tand.

Instruktioner

1 Forvent dental finér til at give en naturlig tand udseende. Farven kan matches til dine andre tænder og porcelæn finér reflektere lys på lignende måde som naturlige tænder.

2 Få finér som en langsigtet løsning. Når de anvendes korrekt, de sidste 5 til 10 år i gennemsnit, men kan vare i 15 år. Composite finér er ikke så tilbøjelig til at revne som porcelæn finér og ofte repareres.

3 Vælg farven på porcelæn finer til at gøre dine tænder ser hvidere. Du kan bruge denne indstilling, når du har alle dine synlige tænder er omfattet af finér.

4 Vid, at porcelæn finér er smudsafvisende. Denne type materiale er normalt ikke misfarvet af drikkevarer såsom kaffe, te eller vin. Porcelæn finér er også tolereres godt af tandkødet.

5 Brug finér som en mellemliggende tilgang til at ændre udseendet af dine tænder. Det er en effektiv løsning til misfarvede tænder, der ikke reagerer på tænder-hvidtekalk behandlinger, men koster mindre end en fuld krone og kræver mindre udformning af den virkelige tand. Finer kræver typisk 0,5 mm emalje, der skal fjernes.


        

Udgiv min kommentar