Fantacine.com

Wii Fit Vægttab Plan

Wii Fit Vægttab Plan


Nintendo Wii Fit program bruger videospil og et Wii Balance Board som redskaber til at forbedre sundheden og tabe sig. Wii Fit vægttab strategi fokuserer på daglig motion, opmuntring og overvågning brugernes vægt og BMI.

Profil Creation

En bruger begynder ved at oprette en Wii Mii karakter. Brugeren sætter derefter et vægttab mål og en tidsramme. Fremtidige sessioner starter på en kalender side, og brugerne kan vælge mellem at udføre enten en krop test eller uddannelse.

Krop Test

For vægttab og ledelse, Wii Fit krop test måler brugerens vægt og beregner et BMI. Programmet beregner brugerens Wii Fit Age, en måling af hans nuværende præstationer. Kroppen test sektion slutter med stempling kalenderen.

træning Egenskaber

Det primære fokus for vægttab plan er at tilskynde og spore konsekvent daglig motion. Wii Fit tilbyder fem kategorier af motion spil: styrke, aerobic, yoga, balance og foretrukne spil. Med konsekvent brug, kan brugeren låse op for flere spil og avancerede niveauer. Brugere kan også tilpasse træning og input øvelse udført uden for Wii Fit.

Resultater og incentive

Incitamenter indbygget i programmet omfatte nye kalender frimærker, Wii Fit Bank farve niveauer og en instruktør, der giver instruktioner og tips. Wii Fit overvåger og sporer brugernes udvikling ved hjælp af grafer, Fit Credits, en kalorietæller og en tid log.


        

Udgiv min kommentar