Fantacine.com

Medicin, der kan forårsage Urge inkontinens

Medicin, der kan forårsage Urge inkontinens

Introduktion

Urgeinkontinens er en sygdom, hvor blæren ikke er i stand til at styre beholdning og frigivelse af urin. Urge inkontinens omfatter normalt en ukontrollabel trang til at tisse, efterfulgt af en ufrivillig frigivelse af urin, før de kan komme til et toilet. Selvom urgeinkontinens kan være forårsaget af en række helbredsmæssige problemer, urgeinkontinens også er almindeligt bidraget til ved medicin.

opioider

Opioid medicin er en af ​​de mest almindelige lægemidler, der kan forårsage urgeinkontinens. Et opioid kan forårsage inkontinens både bidrager til forstoppelse (hvilket kan resultere i overflow inkontinens) og afslappe musklerne i blæren vægge er ansvarlige for styring af strømmen af ​​urin ud af kroppen.

ACE-hæmmere

ACE-hæmmere kan også bidrage til urgeinkontinens. ACE-hæmmere påvirker urininkontinens ved at forårsage dem at tage medicin til konsekvent at hoste. De muskelsammentrækninger involveret i hoste kan understrege blæren, får det til at frigive urin uden varsel.

Koffein

Medicin, der omfatter koffein som en aktiv bestanddel (såsom et vægttab pille) kan også bidrage til urgeinkontinens. Koffein gør dette via naturligt øge urinproduktion i kroppen forårsager større pres på blæren.

Diuretika

Vanddrivende medicin, såsom theophyllin, også kan bidrage til urgeinkontinens. Ligesom koffein, diuretika øge produktionen af ​​urin, hvilket kan lægge yderligere pres på blæren.

Beroligende

Sedativer, såsom diazepam eller lorazepam, også kan bidrage til urininkontinens. Beroligende slappe muskler i hele kroppen, herunder din blære muskler. De kan også gøre dig mere tilbøjelige til ikke indse, at du har brug for at tisse, før det er for sent.


        

Udgiv min kommentar