Fantacine.com

Negative virkninger af Kolloid Sølv

Kolloid sølv er normalt bruges til at forhindre nyfødte fra fangst øjeninfektioner. Men der er en række virksomheder på internettet samt i sundhed supplere kataloger udråber fordelene ved kolloid sølv. Læger generelt enige om, at kolloid sølv er sikkert i små mængder, men skadeligt i store doser, selv om der er en vis uenighed om, præcis hvor meget er for meget kolloid sølv.

Dosering

Den typiske dosis af kolloidt sølv er 1 tsk. Per dag. Denne dosis indeholder kun 50 mcg af sølv per portion. Mens denne dosis betragtes som sikkert for tilskud, der allerede omkring 350 mcg af sølv typisk findes i mad og vand, som vi indtager på daglig basis.

Hvis du tager ekstra kolloid sølv sammen med, hvad der allerede findes i din daglige kost, dit indtag når 400 mcg om dagen, en dosis, der stadig betragtes som sikre. Men ingen er helt sikker på præcis, hvor meget kolloid sølv betragtes giftige. Så lidt som 10 mg kolloid sølv har været dødelig i nogle mennesker.

argyria

Ifølge Dr. Alan Gaby, medforfatter til "The Natural Apotek," argyria kan opstå, når alt for meget kolloid sølv forbruges. Argyria er deponering af sølv i de indre organer, væv og hud. Argyria kan dreje grå hud eller endda en blå grå, når den udsættes for sollys. Desværre, denne betingelse er permanent.

neurologiske skader

Med ekstremt høje doser af kolloidt sølv, kan neurologiske skader forekomme. Symptomer på neurologiske skader varierer og kan omfatte angst, impulsivitet, irritabilitet, dobbeltsyn, depression, hovedpine, tab af hukommelse og beslaglæggelser.

organ Skader

Kolloidt sølv har været knyttet til organskade. Et kapitel fra bogen "Kolloid Sølv: Medicinske anvendelser, Toksikologi og Fremstilling" giver mange detaljer om organskader relateret til en overflod af kolloidt sølv (se Clear Springs Press hjemmeside i Referencer). Forfatteren, John W. Hill, hedder det, at tests præformede på hunde viste, at en overdosis af sølv førte til sølv aflejringer på lymfeknuder, knoglemarv og nyrer. Læger såsom Alan Gaby også advare om denne mulighed.

åreforkalkning

For meget kolloidt sølv i kosten kan også forårsage aterosklerose. Dette er en sygdom, der påvirker de store blodkar i kroppen; Det er ofte omtalt som åreforkalkning. Det er præget af fedt striber foring karvæggene, samt ved deponeringer af kolesterol og calcium inde skibene. Aterosklerose kan føre til hjerteanfald, hjertesvigt og slagtilfælde.


        

Udgiv min kommentar