Fantacine.com

Problemer med kontaktlinser

Problemer med kontaktlinser


Nogle personer kan simpelthen ikke tilpasse til kontaktlinser på grund af optiske krav, personlig hygiejne vaner eller overfølsomhed, ifølge Health Scout. Andre problemer, der kan dukke op omfatter mangel på tåreproduktion, der udtørrer øjnene og derefter bliver irriteret.

Tårer og Oxygen

Når du blinker dine øjne, låget passerer over kontaktlinserne, får dem til at flytte en lille smule. Blinker er godt, fordi det gør det muligt friske tårer til at flyde under kontaktlinserne, som skaber smøring og tilvejebringer oxygen til hornhinden, som ligger nedenunder linsen. Hvis du ikke blinke nok, kan dine øjne bliver tørre. Tørre øjne og kontaktlinser ikke blandes. Øjet skal forblive fugtig.

Sårdannelse og infektion

Corneal ulceration eller infektion kan opstå, hvis en person bærer kontaktlinser i en længere periode. Normalt ulceration opstår, når en person iført bløde kontaktlinser i modsætning til hårde linser. På grund af deres komfort, behøver wearers ikke tage de bløde linser ud og rense dem så ofte som de burde. Dårlig sanitet, langvarig iført tid og dårlig rengøring vaner kan forårsage en øjeninfektion.

Følsomhed eller Allergier

Nogle kontaktlinsebrugere udvikle følsomme låg og øjne som regel, når de bærer bløde linser, fordi de er allergiske over for de løsninger, der anvendes. Når denne reaktion forekommer, øjnene bliver røde og der er mindre linse bevægelse og øget slim. Stop iført dine kontakter, indtil denne følsomhed problem rydder op.

Tight Lens syndrom

Nogle personer lider stram linse syndrom, konstaterer Richmond Eye Associates. Dette betyder, at linserne passer for stramt på overfladen af ​​øjet, som kan være resultatet af et øje eller objektiv, der er blevet for tør i løbet af dagen, eller det kunne være, at linsen var for stram til at begynde med . Linsen skal være i stand til at bevæge sig på øjet. Hvis den ikke gør det, ilt niveauet falder og hornhinden kan svulme (cornea ødem), hvilket gør linsen endnu strammere. Når dette sker, vil du opleve øjet brændende og irritation, røde øjne, tørhed og sløret syn. Du kan også se regnbuer eller glorier. Brug øjendråber. Gå tilbage til dit øje læge for at sikre, at linserne ikke er for stramt.

Fjernelse objektiver

Når du fjerner dine linser når der lider af dette syndrom gør det meget forsigtigt, fordi du ikke ønsker at forårsage en hornhinde slid.

Udvidelse af pupillerne og andre overvejelser

Hvis du ser glorier omkring lys om natten eller spøgelses-lignende billeder dette er resultatet af eleven er mere forstørrede end den optiske område af linsen. Det kan også indikere hornhindeopsvulmning. Generelt betyder det, at du har haft dine linser i alt for lang tid og har brug for at tage dem ud. Sløret syn på det ene øje, kan betyde, at din har en alvorlig øjensygdom, der skal tjekkes ud, eller det kan være, at objektivet er snavset.

Hvad der skal undgås

Smør ikke dine kontaktlinser med din egen spyt. Dette er ikke en anbefalet praksis, fordi du kan passere snavs og bakterier i øjnene på denne måde.


        

Udgiv min kommentar