Fantacine.com

Kost plan for at hjælpe øge muskelmassen

Øget muskelmasse kan hjælpe dig med at få den fysiske styrke, som du ønsker og samtidig forbedre kroppens udseende. Kombinere intens gym træning med muskel-bygning ernæringsmæssige vaner kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Daglig Eating Rutinemæssig

For at starte, ændre det antal gange, du spiser i løbet af dagen. Normalt kan vi spise tre måltider dagligt. Skift det til fem eller seks mindre måltider. Dette vil give dig mulighed for at sprede dit forbrug, mens opholder energi for de aktiviteter, du står overfor. Spis morgenmad frokost og middag, men nu omfatter hurtige snacks mellem disse måltider. Desuden kan en let snack eller protein shake inden sengetid påvirker din muskel vækst.

Typer af Foods

Når du opretter en kost plan for at bidrage til at øge muskel, ikke tager farten af ​​at spise mere af det hele. Spis de rigtige typer af fødevarer i de rette portioner. Opret en kost, der har en række fødevarer med højt kulhydrater og proteiner. Begge disse spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​muskler og kaste kropsfedt.

Frugt og grøntsager skal være en del af din kost. Æbler, broccoli og bananer er eksempler på frugt og grøntsager, du kan medtage i dine måltider. Frugt og grøntsager er lav i kalorier og giver dig samtidig de kulhydrater, du har brug for energi hele dagen.

Fødevarer med højt proteinindhold har brug for at have en plads i din kost. Fjerkræ, fisk og mejeriprodukter er alle større kilder til protein. Protein hjælper i vækst og reparation af muskler. Det hjælper også din krop opretholde energireserver i løbet af dagen. Ved tilberedning dit kød, undgå fede produkter såsom oksekød og svinekød. Mens de indeholder protein, de har også mange fedtstoffer, der vil skade din krop.

Meal Replacements og Snacks

Fortsæt med at genopbygge din krop hele dagen. Du må ikke være i stand til at stoppe og spise mange gange, men snacks og mad udskiftninger kan hjælpe. Under snacks på hånden, såsom yoghurt eller nødder giver dig et hurtigt protein fix uden alle de skadelige stoffer, der findes i junk fødevarer såsom chips. Protein shakes er hurtige erstatninger hvis du befinder dig altid på farten. Nogle kræver, at du tilføje vand og rør, mens andre er premade. Tilføjelse sunde snacks og protein drikke til din kost vil hjælpe dig med at øge din masse.


        

Udgiv min kommentar