Fantacine.com

Hvad at spise før donere blod?

Når du donere blod kan redde liv. Men mange mennesker vælger ikke at donere blod, fordi de ikke ved, hvordan at forberede det. Vide, hvad de kan forvente og hvad at spise før donere blod kan hjælpe med at sikre, at du vil have en succesfuld oplevelse.

Betydning

Ifølge den amerikanske Røde Kors, nogen i USA har brug blod hvert andet sekund. Denne høje efterspørgsel kan kun opfyldes af personer, der er villige til at ofre lidt tid og ubehag for at hjælpe mennesker i nød.

Hvad at spise

Forbered din krop til at donere blod ved at spise en sund morgenmad, der er rig på jern. Gode ​​kilder til jern omfatter kød, bønner, bladgrøntsager grønne grøntsager og jern-berigede korn.

Hvad skal Drik

Glem ikke at holde dig hydreret før donere blod. Drikke masser af vand vil hjælpe din krop erstatte de væsker, du donerer.

Hvad der skal undgås

Før du donere blod, undgå fødevarer, der er højt indhold af fedt. High-fedt fødevarer kan faktisk forstyrre nogle blodprøver og gøre din blod ubrugelig.

efter donere

Du vil blive forsynet med en let snack og drikke efter du donere blod. Tag dig tid til at spise og drikke, og sørg for, at din ikke er svimmel.

Overvejelser

At give blod er en sikker og effektiv måde at hjælpe andre. Fortsæt med at drikke masser af vand og spise fødevarer, der er høj i jern til en til to dage efter, at du giver blod.


        

Udgiv min kommentar