Fantacine.com

Hvad er Muira puama?

Muira puama er en plante findes i Amazonas, der blev anvendt til at behandle forskellige lidelser i centralnervesystemet som en nerve tonic. I dag er det er markedsført som en seksuel støtte til mænd og i mindre grad som en antioxidant. Oplysninger om findes let som hvordan du forbereder det i en meget rå ekstrakt form fra planten til efter sigende mindske kropsfedt og fastholde lean muskelmasse. The National Institutes of Health offentliggjorde en undersøgelse fra 2007 om sin antioxidant effekt i mus hjerner. En separat undersøgelse offentliggjort i 1988, viste indtage muira puama resulterede i et tab på 5 procent kropsfedt og 15 lb. lean muskel vægtøgning i en mandlig undersøgelse deltager.

Identifikation

Muira puama er også kendt som Marapuama ved sin latinske navn, Ptychopetalum olacoides udvinde og dets rod kaldes Liriosma ovata. Traditionelt kan muira puama fremstilles ud fra barken og anvendes til behandling af hjerte- og mave svaghed eller beri-beri, lammelser, gigt, menstruelle ubehag, infertilitet eller impotens.

typer

Muira puama er generelt tilgængelige som en alkohol eller i form af tabletter eller kapsler. Fælles navn mærker omfatter LifePlus Circulation Formula. NU Mænds virilitet Power, Radiance Ultra Vita Man og Vitamin verden Ultra Vita Man (timed release). Til dato, rapporterede bivirkninger er dårlig mave og diarré.

Fordele

I en NIH studie med mus, muira puama viste antioxiderende virkning. I en anden undersøgelse, en mandlig undersøgelse deltager, 45-år gammel og 105 lbs., Tog 50 til 100 mg muira puama to gange om dagen. Efter tre måneder, han gik 18-15 procent kropsfedt og vundet 15 lbs. af lean muskelmasse. Denne undersøgelse foreslår at supplere med muira puama kan resultere i antioxiderende virkning og evnen til at mindske kropsfedt og fastholde lean muskelmasse. NIH gjorde en gennemgang i 2003 af naturlægemidler kosttilskud bruges til seksuelle forbedringer og fandt, at påstande ikke kunne dokumenteres. Forskerne konkluderede strengere undersøgelser er nødvendige for at blive gjort.

Misforståelser

Muira puama har en "street ry" som en seksuel støtte til mænd. Selv om det er meget nemt at købe det online eller i en helsekostforretning, har National Institutes of Health revideret muira puama og andre urtekosttilskud almindeligt rapporterede at være nyttig som en seksuel støtte - blot for at konkludere, at disse påstande ikke kan støttes. De potentielle bivirkninger er mindre, men værd at bemærke. Den misforståelse her er, at bruge muira puama ekstrakt eller bark vil være som Yohimbe, anden bark, for at se en umiddelbar øget respons i seksuel energi. Ifølge NIH, kan dette ikke være tilfældet. Køber, pas på.

Advarsel

Tag ikke Muira puama kosttilskud eller anden grund til du kontakte din læge. Hvis du har nogen kroniske sygdomme, såsom forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller diabetes, skal du ikke tage muira puama uden medicinsk clearance.


        

Udgiv min kommentar