Fantacine.com

Retsmidler for Kvalme i kræftpatienter

Går gennem kræftbehandling er ikke nogen let opgave, især kemoterapi. Det kan forårsage mange bivirkninger, hvoraf den ene er kvalme eller opkastning. På et tidspunkt hvor din krop har brug for så mange næringsstoffer som det kan få, kan det være frustrerende at føle sig veltilpas hele tiden. Heldigvis er der flere måder at afværge kemo-relaterede kvalme.

Start med små måltider

Undgå at spise lige før en behandling med kemoterapi. Dette kan reducere følelser af kvalme i begyndelsen. Når du beslutter at spise, gøre dine måltider små og plads dem ud i løbet af dagen. Spis flere små måltider i stedet for tre store. Spis sunde fødevarer, men dem, som du nyder. Steer klart af meget sød, fede eller olieholdige fødevarer, da de kan forstyrre din mave.

Undgå dårlig lugt

At være omkring ting, der lugter dårligt kan forårsage kvalme og opkastning efter en behandling med kemoterapi. Stærke lugte i almindelighed kan være nok til at udløse kvalme. Selv lugten af ​​fødevarer, du normalt nyder at lave mad, kan være et turn-off. For at afværge kvalme, så prøv at undgå at blive i situationer, hvor du vil blive udsat for udmugning lugt. Hvis du skal lave mad, holde sig til intetsigende, mindre lugtende ingredienser.

blive hydreret

Drikke masser af vand kan hjælpe med at fjerne trangen til at kaste op. Det er bedst ikke at nedsvælge den ned, dog. I stedet drikke kølige juice, te, vand og ginger ale langsomt. Sip det hele dagen for at berolige en urolig mave. I det mindste, vil du undgå dehydrering, hvis du kaster op.

Brug Ginger

Ingefær er fantastisk til at reducere kvalme. Du kan tygge frisk ingefær, spise ingefær slik, drikker ginger ale, spise gingersnaps eller endda bruge den i din normale madlavning. Det hjælper til at undertrykke kvalme og kan føjes til næsten alt for en beroligende indvirkning på maven.


        

Udgiv min kommentar