Fantacine.com

Lever Detox for Alkoholikere

Lever Detox for Alkoholikere


Når afhængighed begynder at tage fat, kan detox være den bedste løsning. Din krop afhængighed er produktet af en biokemisk forandring i din krop, hvor din krop begynder at afhænge af tilstedeværelsen af ​​et stof og justerer den måde, det fungerer som et resultat. Når du bliver afhængige af alkohol, din krop kommer til at afhænge af dens tilstedeværelse til at supplere andre hormoner eller kemikalier, som det kan have ophørt produktion af.

Støtte til Lever

Din lever er en guldgrube for vitamin A, D, E og K. Det er også filteret, hvorigennem alkohol passerer og behandles. På grund af dette, kan overdreven drikkeri slides din lever, dræne det af næringsstoffer og erstatte sine butikker med farlige giftstoffer. Over tid kan disse toksiner føre til alvorlige leverproblemer og endda leversvigt. Husk at spise sundt under dit detox periode. Der må ikke ryges cigaretter eller tage andre lægemidler. Du bør tage en multivitamin indeholdende vitamin A, D, E og K til at hjælpe din lever genoplade, og tage et proteintilskud til at hjælpe sin aminosyre produktion. Leveren er også ansvarlig for produktionen af ​​galde, som nedbryder fedt, og efter din detox du måske bemærke vægttab, fordi din lever fungerer mere effektivt. Drik masser af vand og 100 procent frugtsaft at hjælpe skylle dit system.

At vinde Mental Battle

Mange enkeltpersoner kæmper gennem detox og løbe en stor risiko for fiasko, når de ikke i tilstrækkelig grad forberede sig. Du bør løse for at gøre det gennem din detox periode, der kan vare op til to uger, og skabe måder at hjælpe dig lykkes. Lad din familie og venner kender dine planer og bede dem om at holde dig ansvarlig. Beslut hvad komfort fødevarer og emner, du gerne vil have, uanset om det er en livret eller film. Gå all-out, hvis du har brug for til - husk at detox er en investering i din fremtid. Hold venner og familie opdateret, og har en plan for, når dine abstinenser ramt. Har planlagte aktiviteter, og forsøge at være omkring mennesker, hvis du kan. Motion er en anden god måde at distrahere dig og producere endorfiner og serotonin, kemikalier, som vil hjælpe dig med at håndtere som din krop justerer.


        

Udgiv min kommentar