Fantacine.com

Opiat afhængighed tegn og symptomer

Opiater, ligesom receptpligtig smertestillende og heroin, er meget vanedannende stoffer. Med hvert niveau af afhængighed og misbrug, vil brugeren gå gennem mange forskellige stadier starter med følelse glad og indhold, hele vejen til vrede og faretruende forstyrret.

Euphoria

Når en person først begynder at bruge opiater, vil de synes mere glad eller indhold end normalt. De kan være Arrig og snakkesalig, men meget rolig og sindig.

sløvhed

Opiater skabe en rolig følelse i brugere. En person på opiater vil bevæge sig i et langsommere tempo, taler langsommere, og synes søvnig og mindre opmærksom.

Fysiske symptomer

Eleverne i en person på opiater vil være meget lille, beskrevet som knivskarp. Selv om størrelsen af ​​pupillen afhænge af, hvor meget lys er til stede, vil øjnene på en person på opiater være mærkbart mindre end alle andres.

nikker

Med høje doser af opiater, vil brugerne begynder at nikke, hvilket betyder, at de midlertidigt vil falde i søvn midt samtale og selv når man står. Som en persons tolerance over for opiater stiger, vil denne effekt forekommer mindre ofte.

Tilbagetrækning

For en person afhængige opiater, vil de udviser symptomer på tilbagetrækning, hvis de ikke kan tilfredsstille deres trang. Tegn inkluderer rystelser, kulderystelser, en følelse af panik eller ophidselse, og endda vold og alvorlige vrede.


        

Udgiv min kommentar