Fantacine.com

Problemer med Stop Smoking Shot

Stop med at ryge skud er en injektion, at rygere kan få til at hjælpe dem med at ryge. Det er en kombination af to forskellige medikamenter: scopolamin og enten Atarax eller atropin. Typisk vil patienterne få tre skud: ét givet i hoften eller arm og to afgivet bag øret. Disse skud har vist sig effektiv for nogle patienter, men der er problemer med stop rygning skudt.

Problemer med Stop Smoking Shot

Det største problem med stop rygning skud er, at den kun er rettet mod den fysiske afhængighed. Det betyder ikke at målrette den psykologiske afhængighed, som mange rygere finde sværere at erobre. Dette skud vil ikke medføre øjeblikkelig rygestop. Atarax, en af ​​lægemidler, kan forårsage graviditet komplikationer i første trimester, forårsage døsighed, sedation og snesevis af andre bivirkninger. Det er kendt for at interagere med mere end et dusin forskellige lægemidler såsom narkotika, antidepressiva, antihypertensiva og benzodiazepiner. Scopolamin, et andet lægemiddel i denne skud, er ikke sikkert for gravide eller ammende kvinder. Det kan forårsage bivirkninger, såsom mundtørhed, takykardi og forstoppelse. Atropin kan give snesevis af bivirkninger såsom søvnbesvær, hovedpine, feber og mundtørhed. Det kan også forstærke virkningerne af antihistaminer; Det er faktisk kombineret med et antihistamin i rygestop skudt.

hovedingredienserne

De vigtigste ingredienser i rygestop skudt er Atarax eller atropin og scopolamin. Atarax er et antihistamin ligner Benedryl. Scopolamin bruges primært som en motion-sygdom eller søsyge medicin. Atropin er en anticholinerge lægemidler anvendes til behandling af spasmer i tarmene, maven og andre organer, og for at mindske spytproduktion.

Anvendelser

Stop med at ryge skud skal hjælpe cigaretrygere ryge. De to vigtigste ingredienser kombinere for at hjælpe med at lindre fysiske nikotin abstinenser og blokere nikotin receptorer i hjernen.

Bivirkninger og advarsler

De, der har haft den rygestop skudt kan opleve midlertidige bivirkninger såsom problemer urinating, mundtørhed, sløret syn, forvirring og svimmelhed. Sjældne og farlige bivirkninger kan forekomme, når ingrediensen atropin gives i høje doser; disse omfatter koma, hallucinationer, hjerteanfald og slagtilfælde. De, der er gravid, har prostata problemer, eller problemer med hjerterytmen, og dem, der tager flere humørændrende lægemidler bør ikke modtage rygestop skudt.

Potentiel

Stop med at ryge skud har vist sig at arbejde for nogle individer. Læger stærkt tyder på, at de, der får dette skud deltager også i rådgivning. Den rygestop skud er ikke beregnet til at arbejde alene, og det ikke bekæmpe den psykologiske tilføjelse til cigaretter. Forskning og kliniske forsøg øjeblikket gennemføres for at forbedre og skabe nye stop-rygning skud.


        

Udgiv min kommentar