Fantacine.com

Bivirkninger af Imodium AD

Imodium AD er et varemærke for det generiske lægemiddel loperamid og er tilgængelige over-the-counter. Din læge kan også ordinere det til dig. Denne medicin behandler diarré ved at bremse fordøjelse. Det kan også ordineres til patienter, der har haft en ileostomi (en tarm omdirigering procedure). Drik masser af vand, mens du tager Imodium AD for at undgå dehydrering. Det fås som både en tyggetablet og en væske.

Bivirkninger

Du kan opleve nogle milde bivirkninger, mens De tager Imodium AD, herunder en mild hududslæt med kløe, mild mavesmerter, forstoppelse, svimmelhed og døsighed. Hvis disse bivirkninger bliver generende, ophøre med at bruge og spørg på apoteket efter alternativer.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du oplever mere alvorlige bivirkninger fra at tage Imodium AD, stoppe med at bruge det og kontakte din læge straks. Disse kan omfatte blodig eller vandig diarré, løbende eller forværring diarré, mavesmerter, oppustethed, feber, hovedpine, ondt i halsen og en alvorlig blæredannelse eller afskalning hud udslæt.

Allergisk reaktion

Brug ikke Imodium AD hvis du er allergisk over for en ingrediens. Hvis du tror, ​​du har en allergisk reaktion, får medicinsk hjælp øjeblikkeligt. Tegn på en allergisk reaktion omfatter en hævelse af ansigt, hals, tunge og læber, samt nældefeber og problemer vejrtrækning normalt.

Overdosis

Brug aldrig mere end doseringen er angivet på etiketten. Hvis du mener at du har overdosis af Imodium AD, straks kontakte lægen. Tegn på en overdosis omfatter en mindskelse af vandladning, oppustethed, opkastning, alvorlige mavekramper, sløvhed og svimmelhed.

Eksisterende betingelser

Brug ikke Imodium AD, hvis din diarré er forårsaget af antibiotika eller hvis du har afføring, der er bie, sort eller blodig. Spørg din læge til råds, før du tager denne medicin, hvis du har feber, en leversygdom, hvis du i øjeblikket tager et antibiotikum eller hvis du har slim i din afføring. Imodium AD er en FDA graviditet kategori B medicin, hvilket betyder, at det ikke forventes at forårsage skade på et foster. Men fortæl din læge, hvis du er gravid. Det vides ikke om Imodium AD vises i modermælk, så diskutere brugen af ​​dette stof med din læge, hvis du ammer.

Interaktioner

Saquinavir (Invirase) kan interagere med Imodium AD, så søge lægens råd før du bruger begge disse medikamenter. Andre mulige lægemiddelinteraktioner kunne omfatte antibiotika, lægemidler, der forårsager forstoppelse, antispasmolytika, narkotiske smertestillende medicin, antihistaminer og antidepressiva. Spørg på apoteket eller lægen, hvis du tager anden medicin eller over-the-counter naturlægemidler produkter, før du begynder at bruge Imodium AD.


        

Udgiv min kommentar