Fantacine.com

Sådan Drink Raw MilkOplysninger om rå mælk og de sundhedsmæssige fordele ved at drikke rå mælk. Rå forbrug mælk er den seneste sundhedsmæssige tendens. Her er hvad du bør vide om rå mælk, før drikker det.

Instruktioner

1 Køb rå mælk på helsekost butikker og købmandsforretninger Nationwide. Rå mælk er økologisk mælk, der kommer direkte fra koens patte og sendes direkte til købmanden til forbrug. Det betyder ikke indeholder skadelige hormoner og er ikke pasteuriseret ligesom andre mejeriprodukter.

2 Vælg rå mælk, der kommer fra en velrenommeret gård mejeri. Da rå mælk er upasteuriseret at låse på næringsstoffer og mineraler, der generelt tabt fra pasteurisering, er det let for skrøbelige råmælk at blive syrnet og belæsset med bakterier og bakterier. At vælge en velrenommeret mælkeproduktion vil forsikre du får den sundeste mælk, der er aftappet ved hjælp af de sikreste sundhedsforanstaltninger.

3 Drik ikke rå mælk, hvis du er gravid eller ammende. Rå mælk kan muligvis indeholde salmonella eller listeria, hvis det er forurenet eller ikke korrekt nedkølet. Pasteuriseret mælk fjerner disse risici så gravide kvinder bør beskytte sig ved at stikke med pasteuriseret mælk. Gravide kvinder bør ikke tage chancer med at købe rå mælk som deres immunforsvar er svækket og mere skrøbelig end ikke-gravide eller ammende kvinder.


        

Udgiv min kommentar