Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af Oral HPV?

Human Papilloma Virus, almindeligvis kendt som HPV, er en virusinfektion, der skønnes at inficere næsten 80% af amerikanerne, når de når en alder af 50. Selv om de fleste mennesker med HPV erfaring ingen symptomer, er HPV kendt for at forårsage vorter, genital vorter, cervikal cancer, og mund cancer hos en lille procentdel af de smittede. Når det kommer til oral HPV, de fleste mennesker er symptomfri. Det bedste forsvar mod komplikationer fra oral HPV er at holde dig så sunde som muligt.

Instruktioner

1 Se din læge. Selv hvis du har været tidligere diagnosticeret med en stamme af HPV ikke antage, at de læsioner, der forekommer i munden er forårsaget af oral HPV. Den mest almindelige form for HPV, den ene, der er kendt for at forårsage udbrud af kønsvorter, ikke også forårsage oral HPV. De orale læsioner kan være forårsaget af en række ikke-HPV-relaterede faktorer, herunder trøske og den fælles forkølelsessår.

2 Boost dit immunforsvar. Undersøgelser har vist, at HPV-relaterede udbrud forekommer oftest i mennesker, der har svækket immunforsvar på grund af hiv, aids eller andre sygdomme. Fordi HPV udbrud rettet mod folk med sænkede immunforsvar, kan alle med HPV gavn af at styrke deres immunforsvar. Prøv at tage et dagligt tilskud designet til at styrke dit immunforsvar. Mange mærker er tilgængelige, men nogle af de mest populære er Viralfree, ActivaMune og Beta-mannan.

3 Spis en sund og afbalanceret kost. Følg USDA retningslinjer for sund kost findes på MyPyramid.gov. Spise en kost, der er høj i hjerte-sunde korn og protein - såvel som lav i fedt og sukker - vil hjælpe med at holde din krop sund og i form.

4 Udøvelse regelmæssigt. Find mindst et par minutter hver dag til træning for at hjælpe med at holde din krop i form. Hvis det er muligt, gå en rask tredive minutters gang, når du står op om morgenen og derefter igen efter middag. Staying aktiv er nøglen til at bevare dit helbred.

5 Drik masser af vand. Sundhedseksperter anbefaler at drikke mellem seks til otte glas vand hver dag for at bevare et godt helbred. Hvis du er ligeglad for smagen af ​​almindeligt vand, du kan peppe din H20 med et twist af citron, appelsin eller lime for en mere velsmagende drik.

TIPS

  • Hvis du har været for nylig diagnosticeret med en stamme af HPV - og er bekymrede for at udvikle orale eller kønsvorter - husk på, at de fleste mennesker er smittet med HPV er asymptomatiske. Du kan finde det nyttigt at konsultere en læge eller deltage i en støttegruppe for at hjælpe dig med bedre at forstå, hvad din diagnose betyder for dig.
  • Oplysningerne i denne artikel er kun informative formål. Det er ikke beregnet til at være en erstatning for professionel lægelig rådgivning. Hvis du har spørgsmål om de behandlinger til rådighed til oral HPV, skal du kontakte din læge

        

Udgiv min kommentar