Fantacine.com

Tips om forebyggelse Gentagne Stress Skader i hænderne

Gentagne stress skade, eller RSI, er en almindelig lidelse for dem, der bruger computere i lange perioder. Det er resultatet af gentagne bevægelser, såsom maskinskrivning, som forårsager stress og belastning til håndled og hænder, og kan være smertefulde og invaliderende. Brug enkle øvelser og sund fornuft at hjælpe med at forhindre RSI i at udvikle i dine hænder.

Posture og Typing Teknik

En korrekt kropsholdning er en nøgle til at forebygge gentagne stress skade i dine hænder. Sid op i stolen, med ryggen i en naturlig stilling, fødderne fladt på gulvet og dine knæ placeret direkte over dine knæ, bøjet i en 90 graders vinkel. Hold altid din ryg så lige som muligt. Dit hoved skal være placeret over dit bækken, og bør ikke skifte frem og tilbage.

Sørg for, at din stol er placeret, så dine arme er på niveau med dit tastatur; bør du ikke behøver at anstrenge sig for at nå tasterne. Dine albuer skal hvile på armlæn af din stol, som bør være på niveau med dit skrivebord, så dine arme til at være så tæt på en 90 graders vinkel som muligt. Hold musen tæt på dit tastatur, så du ikke behøver at stamme eller nå for at bruge det. Hvis du bruger en bærbar computer, overveje at købe et eksternt tastatur og mus.

Øvelser

Flere øvelser, som du kan udføre med dine hænder, håndled og hele kroppen vil bidrage til at forebygge gentagne stress skade i dine hænder. Stå op og finde en væg for at placere din arm mod, palme ned. Drej i den modsatte retning fra den hånd, du strækker, og strække din hånd og fingre væk fra håndfladen (som hviler på væggen) så meget som muligt.

Udvid din arm, håndfladen op, og brug din anden arm til forsigtigt at trække ned på fingrene, bringer din håndflade til en 90 graders vinkel med din arm, hvilket vil bidrage til at slappe af og strække musklerne i dine fingre, hænder og håndled.

Udførelse af disse øvelser, samt at komme op fra computeren i 15 minutter hver time, vil hjælpe med at forhindre gentagne stress skade.


        

Udgiv min kommentar