Fantacine.com

Hvad er Metabolic Bone Disease?

Metabolisk knoglesygdom er normalt forårsaget af visse ernæringsmæssige ubalancer i kroppen, for det meste fra calciummangel. Denne sygdom kan findes i mennesker og dyr, såsom krybdyr.

Fejlernæring

Fejlernæring og vitaminmangel forårsager de fleste tilfælde af metabolisk knoglesygdom. Dette er for det meste tydeligt, når du har en mangel på calcium i din kost.

Fosfor

For meget fosfor i kosten fik calcium i calciumphosphat, en ubrugelig form for calcium, der fører til calciummangel.

D3-vitamin

Denne D-vitamin opfører sig mere som et hormon, der letter i optagelsen af ​​calcium og opretholder normale knogle funktioner. Mangler dette vitamin vil føre til calciummangel.

parathyreoideahormon

Når der er en calciummangel, er dette hormon udskilles fra biskjoldbruskkirtlerne til at arbejde hårdere på at opretholde en calcium i knoglerne, på bekostning af forlader knoglerne svage.

skeletal Change

Metabolisk knoglesygdom vil i sidste ende føre til knogle deformationer, herunder bøjede ben, blødhed i ansigtet, gummi-lignende kæber og unaturlige hævelse i dine lemmer.

Behandling

Behandling metaboliske knoglesygdom indebærer korrigere din kost, der til tider ikke er meget let med mennesker eller dyr. Mest, korrigerende behandling indebærer tålmodighed.


        

Udgiv min kommentar