Fantacine.com

Sådan Heal Binyrer

Binyrerne er i høj grad overset af konventionelle læger, medmindre der er en større organsvigt. Men binyrerne er ansvarlige for fremstillingen af ​​kroppens reaktion på stress, og livet for mange mennesker i det enogtyvende århundrede er en vis grad af stress. Det er logisk at forvente, at der er et kontinuum af funktion og dysfunktion af binyrerne, og folk med hurtige liv eller dem, der har oplevet et traume eller liv stress vil sandsynligvis have binyrerne, som ikke fungerer optimalt. Lad os se på trin, du kan tage for at helbrede dine binyrer.

Instruktioner

1 Erkend problemet. Den nemmeste måde er med en spyt test, der vurderer cortisol niveauer i løbet af dagen; dette er normalt udføres af en kvalificeret alternativ læge. I mangel af testresultater bekræfter diagnosen, kan du vurdere binyrer helbred ved at gennemgå dine symptomer. Hvis du har konsekvent lavt energi niveau, tørster sukker eller salt, få søvnig i midten af ​​eftermiddagen, får syge (især luftvejsinfektioner) mere end seks gange om året, eller få svimmel, når du står op, kan dette betyde, at du har usund binyre kirtler.

2 Find og minimere dine kilder til stress. Dette kan være alt fra at køre i myldretid trafik til at springe et måltid. Hvis du er kold, sulten, træt, etc., men ignorere kroppens signaler, kan du være årsag stress, og dette belaster de binyrer kirtler.

3 Få nok søvn. Under de indledende faser af adrenal reparation, kan det betyde op til ni timer om natten og en kort hvile om eftermiddagen. For folk med adrenal udmattelse, bør sengetid være senest 10 eller 22:30 med mindst syv timers rolig søvn. Hvis du oplever eftermiddag træthed, ligge ned eller hvile om muligt i 30 minutter.

4 Balance din blodsukker. Aldrig springe måltider eller tillade dit blodsukker til at få lav; dette sætter en stor byrde på binyrerne. Spis regelmæssigt hele dagen; Der bør ikke være mere end tre timer mellem måltider eller snacks. Hvis Deres blodsukker bliver for lavt, er det binyrerne 'opgave at fremstille glukose (blodsukker) fra kilder i din krop. Hvis dine binyrer er allerede træt, vil de ikke være fantastisk at holde dit blodsukker, hvor de har brug for at være, og stammen vil svække dem yderligere. Balance dine måltider og snacks, så du spiser protein med kulhydrater, sammen med en lille sund fedt, så du ikke sætte dig op for en blodsukker spike fulgt af et nedbrud. Så meget som du kan, så prøv at holde dit blodsukker stabilt.

5 Slap. Meditation og yoga er vidunderligt for beroligende sindet og kroppen og vende stress respons. Selv den regelmæssige praksis med dyb vejrtrækning hjælper til at slappe det sympatiske nervesystem og berolige kroppen, mindske byrden for binyrerne.

6 Brug kosttilskud til at støtte og reparere dine binyrer. De typer af kosttilskud, som du kan få brug, afhænger af status for din binyrerne. Hvis din binyretræthed er mild, kan en vis støtte vitamin / næringsstof tilstrækkeligt. Hvis din binyretræthed er mere alvorlig, kan du kræve en kirtel formel. Hvis du overvejer tilskud til dine binyrer, giver det mening at se en autoriseret læge, der kan rådgive dig, hvad der er bedst for dine symptomer og status.

TIPS

  • Den største arbejde med healing binyrerne involverer livsstil ændringer, der kan være svære at gennemføre, men ikke desto mindre afgørende for langsigtede sundhed. Lær at lytte til din krops signaler og ikke at skubbe igennem situationer eller ubehag (såsom sult eller træthed), fordi du har for travlt.
  • Indse, at healing dine binyrer vil tage tid. Mennesker med mild binyretræthed kan forvente, at processen til at tage seks til ni måneder. Dem med mere alvorlige adrenal udmattelse kan tage op til to år til at helbrede.

        

Udgiv min kommentar