Fantacine.com

Herbal Cure for IBS

Irritabelt tarmsyndrom, eller IBS, er en lidelse, der påvirker tyktarmen og ofte indbefatter en gruppe af syndromer som mavesmerter, gas, diarré og / eller forstoppelse. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, mens der ikke er nogen kur mod IBS, kan ændringer i kosten, medicin og / eller stress relief bidrage til at afhjælpe nogle af symptomerne.

Herbal Treatment

Visse urter kan lindre symptomerne på IBS. Mayo Clinic bemærker, at pebermynte, en anti-krampagtige, kan yde midlertidig lindring af symptomer, fordi det kan slappe tarmens muskler. Klinikken advarer dog kan der pebermynte forårsage halsbrand, og det er bedst at tage i en enterisk overtrukket kapselform.
Ifølge den amerikanske Botaniske Rådet, i tillæg til pebermynte, fennikel, ingefær, kamille, kommen, anis og oregano kan alle hjælpe med at lindre nogle af symptomerne på irritabel tyktarm. High-flygtig olie fennikel te kan hjælpe med både oppustethed og gas, som fennikel indeholder også anti-krampagtige egenskaber.
Ingefær kan være nyttig i lindre kvalme og kramper, mens kamille, som ofte anvendes til dets beroligende virkning, har en række nyttige egenskaber --- herunder anti-inflammatorisk, anti-bakteriel og anti-peptisk --- som kan afhjælpe nogle kramper symptomer.
De gamle grækere brugte kommen til at behandle fordøjelsesbesvær, og det blev ofte brugt til at opveje virkningerne af afføringsmidler. Anis, en Middelhavet krydderi, formodes at regulere fordøjelsen og kan være nyttige i genoplevelse gas, oppustethed, kramper og diarré. Oregano, i mellemtiden, er med til at dæmpe kvalme og lindre spasmer.
Før du vælger en urtekosttilskud, er der nogle overvejelser om at tage til efterretning. Den amerikanske farmakopé s "USP kosttilskud verificeret" segl, for eksempel, kontrollerer, at visse standarder er opfyldt i fremstillingen af ​​tillægget, ifølge Mayo Clinic. Også vigtigt er at kigge efter produkter, der indeholder kun en enkelt urt, i modsætning til produkter, der har blandinger af urter af ukendte proportioner.
Før du påbegynder en urte behandling regime, rådføre sig med en læge. Nogle urter kan resultere i alvorlige bivirkninger, når det kombineres med receptpligtig eller over-the-counter medicin.
Mayo Clinic bemærker også, at andre kosttilskud (ikke nødvendigvis urter) for at prøve omfatte probiotika, som kan reducere smerter og oppustethed, og fiber.


        

Udgiv min kommentar