Fantacine.com

Særlig Classroom Udstyr til synshandicappede børn

Særlig Classroom Udstyr til synshandicappede børn


Med speciel klasseværelse udstyr, kan synshandicappede børn adgang til de samme uddannelsesmæssige ressourcer som studerende uden disse nedskrivninger. Ifølge oplysninger fra Walden University, at have disse værktøjer og teknologier "..... i et klasseværelse indstilling lader eleverne fokusere på deres uddannelse først, i bestræbelserne på at udjævne lige konkurrencevilkår mellem dem og ikke-blinde elever." (Se reference 1)

Computere

Ifølge den amerikanske Federation for the Blind, behøver svagsynede elever specielt udstyret computere at drage fordel af de nyeste pædagogiske teknologier. Mange af de fælles edb-baserede undervisningsprogrammer og software kan være tilgængelige, hvis klasseværelset computere behørigt tilpasses. FAME anbefaler, at computeren klasseværelset har evnen til at forstørre billeder til børn, der har nogle visuelle evner. Andre ønskede funktioner omfatter optiske karakter læsere, scanne tekst og taler det tilbage som automatiseret tale, så børnene kan høre det. Skærmbilledet skal udstyres med Braille attributter.

skærmlæsere

Ifølge en National Aeronautics and Space Administration program, "er det nemt for en blind elev til at blive tabt i en web site." Synshandicappede studerende har brug skærmlæserteknologi som bruger tastatur kommandoer, så de kan få adgang til internettet. (Blind studerende kan ikke drage fordel et websted, hvis markøren og mus skal bruges til navigation.)

Reading Materialer

Klasseværelset bør omfatte optiske værktøjer, der vil hjælpe børnene med at læse og skrive. Læsning materiale, såsom lærebøger, uddelingskopier eller støtte læring, bør være tilgængelige i blindskrift, på bånd eller cd eller i store print til studerende med nogle visioner. Billeder eller væg plakater bør omfatte taktile versioner, som børnene kan røre; det er også nyttigt at have Braille beskrivelser af, hvad der er vist på billedet.

Mobilitet Værktøj

Synshandicappede studerende skal kunne færdes trygt i klasseværelset. Ifølge Hardman, kan eleverne bruge en Mowat sensor, en håndholdt enhed, der bruger ultralyd, for at advare et barn af forhindringer. En sonicguide bruger også ultralyd og fik refleksioner fra objekter i lyde, En laser sukkerrør bruger ultraviolette lys til at skabe lyd til at advare børn til objekter, der er i vejen.

Andre elektroniske enheder

Der er mange elektroniske enheder, der kan bruges i klasseværelset. Nogle eksempler kan nævnes taler regnemaskiner, at støtte med matematik og læsning maskiner, der oversætter bøger i lyd, der kan afspilles højt som rapporteret på en Walden University hjemmeside. Nogle enheder har audio captioning systemer, der beskriver handlinger i en film eller undervisningsfilm der synshandicappede børn ellers ville gå glip af.

Braille Udstyr

Svagsynede elever, der læser punktskrift kan drage fordel af diverse andre særligt udstyr. For at skrive blindskrift, er der behov for en speciel stylus og skifer. Alternativt elektroniske notetakers er tilgængelige. Disse enheder har en Braille tastatur, der kan bruges til at indtaste noter. Klasseværelset bør også omfatte en Braille printer, der kan producere udskrifter i blindeskrift fra computere.


        

Udgiv min kommentar