Fantacine.com

Problemer med Acuvue 2 Kontakter

Problemer med Acuvue 2 Kontakter


Acuvue 2 kontakter er designet til at blive brugt dagligt eller forlænges slid. Disse kontakter anvendes til at korrigere synet, men har også en blokeringsmekanisme, der hjælper med at forhindre skadelig UV-stråling i hornhinden og øjet. Acuvue 2 kontakter kan være gavnligt for mange, der hellere vil ikke bruge andre korrigerende vision muligheder. Men der er nogle problemer med dette produkt, og kontakter i almindelighed, at du bør vide for at træffe en informeret beslutning om brugen.

Problemer med misbrug

Acuvue 2 kontakter er designet til at blive båret en bestemt periode, og derefter kasseres. Men for mange grunde, wearers forlænge ofte, at tid. Det kan skyldes glemsomhed, eller et ønske om at spare penge på udskiftning kontakter. Dog vil de kontakter senere har linse depositum oprustning, hvis slidte for længe. Disse indskud vil forårsage øjenirritation, problemer med synet, øje ubehag og kan skade hornhinden.

Nødvendigheden af ​​korrekte løsninger

Bløde kontakter, herunder Acuvue 2, har potentiale til at skade øjnene eller endda føre til blindhed, hvis de ikke behandles med de rigtige løsninger. Producenterne kraftigste advare mod iblødsætning eller behandle dem med vand fra hanen. Postevand kan indeholde bakterier, der kan føre til øjeninfektioner og eventuelt tab af synet.

Behandling af UV blokering

Acuvue 2 har UV blokerende egenskaber. Dette er fordelagtigt at beskytte øjnene, men det er ikke nok. Problemet opstår, når folk tror, ​​at de ikke behøver yderligere øjenbeskyttelse, såsom solbriller. Kontakterne ikke dække hele øjet og er derfor effektive til at beskytte kun hornhinden.

Problemer med bløde kontakter

Der er nogle generelle problemer med bløde kontakter. Acuvue 2 er en type af blød kontaktlinse, og som sådan har også disse spørgsmål. En af disse er, at de er mere skrøbelige end hårde linser og kan rippe eller rive nemt. En anden bekymring er, at de kan absorbere forurenende stoffer, såsom parfumer, cremer og sæber. Dette kan så irritere dine øjne.

Advarsel

Acuvue 2 problemer let undgås ved at bruge dem som anvist af din optiker. Dog bør visse personer undgå at bruge kontakter. Disse personer omfatter dem, der ikke har nok tåreproduktion, udsættes jævnligt for at dampe eller har lidt af infektioner i hornhinden.


        

Udgiv min kommentar