Fantacine.com

Lakota Arthritis smertelindring

Disse dage, folk synes at vende sig til mere alternative eller holistiske tilgange til helbredelse, især når det kommer til gigt. Dette har ført til en stigende mængde findes på butikshylderne naturmedicin. Mens der ikke kan være en stor videnskabelig dokumentation til støtte berettigelsen af ​​disse produkter, har mange enkeltpersoner fundet lindring af gigt smerter ved at abonnere på en eller flere af disse naturlægemidler. Et selskab, der er blevet populær er Lakota Urter, der bærer to produkter, der siges at hjælpe med at behandle gigt.

fælles Care

Det primære produkt distribueres af Lakota Urter til behandling af gigt er en urtekosttilskud kaldet Lakota Joint Care. Det er en oral kapsel, der indeholder en navnebeskyttet blanding af naturlige ingredienser, herunder ét stof især, at der er blevet meget populært for gigt: glucosamin. Dette supplement menes at hjælpe med at reparere, genopbygge og styrke brusk, hvilket skulle bidrage til at mindske smerter. Andre urter og ekstrakter i blandingen, såsom Boswellia, salix alba, yucca og djævleklo, betragtes naturlige anti-inflammatoriske midler, som kan hjælpe med at lindre gigt smerter.

For at bruge Lakota Joint Care som en del af din arthritis behandling, tage fire til seks kapsler hver dag med et måltid, indtil du begynder at opleve lindring. Efter dette, bør du begynde hvad virksomheden kalder sin "vedligeholdelsesplan," reducere dit daglige indtag til to til fire kapsler. Du er velkommen til at tage kapslerne ethvert tidspunkt i løbet af dagen, eller når du typisk tage nogen anden medicin eller supplement.

Aktuel smertestillende

Gigt Aktuel smertestillende er et andet produkt distribueres af Lakota. Dette produkt betragtes som en slags supplement omhu, da det ikke er en "helbrede" eller en egentlig behandling for gigt men flere af en midlertidig smertestillende, når de påføres direkte på huden. Det indeholder et ekstrakt kendt som capsaicin, et stof, der findes i en række effektive topiske smertestillende midler.

For at bruge Lakota Gigt Aktuel smertestillende, anvende gelen direkte til de områder eller samlinger, der i øjeblikket oplever smerte. Lad opløsningen indstillet, hvor som helst fra fem til 30 minutter. For de bedste resultater, anbefaler producenten at anvende produktet tre til fire gange hver dag ved starten af ​​behandlingen og derefter reducere dens brug til en enkelt ansøgning, når du er smertefri.


        

Udgiv min kommentar