Fantacine.com

Typer af Heel & Bone Spurs

Hæl og knogle fremmer er kilden til smerte for mange mennesker. Hælspore forekomme hyppigere hos kvinder på grund af typer af fodtøj. Knogle fremmer kan opstå på alle ben overalt i kroppen. Non-steroide anti-inflammatoriske og kortikosteroid medicin er ordineret til at hjælpe med smertelindring af hæl og ben Sporer. I svære tilfælde kan operation udføres for begge typer af sporer.

hælspore

Den største knogle i foden er hælen absorberer mere stød og pres end nogen anden knogle i foden. Hælspore dyrke som en uregelmæssig vækst på hælbenet. Når plantar fascia adskiller fra hælen, kalkaflejringer forekomme, og skabe en hæl spore. Plantar fascia er et bredt bånd af trævlet væv findes i bunden af ​​foden og løber fra den forreste del af foden til hælen. Hælspore er yderst smertefuldt især når stående eller gående. Overpronation (flad fod) er normalt forårsaget af strækningen af ​​plantar fascia. Mennesker med pes cavus (unormalt høj svang) kan udvikle sig og lider hælspore så godt.

bone Spurs

Osteophytes ofte kaldet knogle Sporer er knoklet fremspring, der danner langs kanterne af knoglerne. Når knogle Sporer gnider mod andre knogler og nerver, de udløser smerte. Knogle fremmer har evnen til at danne på hver knogle i kroppen. De er i stand til at danne på steder, hvor en knogle møder en anden, eller hvor ledbånd og sener tillægger knogle. De fleste knogle Sporer kan gå ubemærket hen i mange år, fordi de typisk ikke har nogen symptomer. Bone Sporer kan afbryde knoglerne, de er knyttet til, og blive, hvad læger kalder løs organer. Oftest når anspore pauser fra knoglen det bliver indlejret i nærheden synovium (fælles). Løs organer kan svæve i mellem leddene og forårsage intermitterende låsning af denne særlige fælles.

Bone Spurs på knæet

Som brusk mindskes fra knæet, de fælles sanser, overfladeareal er faldende. Det fælles kompenserer derefter ved at danne knogle Sporer. Bone Sporer i knæet gør bøjning eller udvide benet yderst smertefuldt. Nogle knogle fremmer formen og komme i vejen for knogler og sener i knæet opererer effektivt.

Spinal og Cervikal Bone Spurs

Spinal knogle Sporer kan skubbe mod nerverne i rygsøjlen og selv på rygmarven. Når de gør det forårsager smerte og endda følelsesløshed i andre steder i kroppen. Knogle spurs på halsen kaldes cervikal knogle Sporer. Ofte kan de rage indad gøre synke vanskelig og vejrtrækning smertefuld. Cervikal knogle fremmer kan også skubbe mod vener og forårsage blodtilførslen til hjernen skal begrænses.

Bone Spurs på skuldre og fingre

Vifte af bevægelse i skulderen kan begrænses ved knogle Sporer. De kan også gnide mod rotator cuff, hvilket gør bevægelse smertefuld. Det kan også forårsage tendinitis (hævelse) og bristninger i rotator cuff. Bone Sporer på fingre vises som hårde buler under huden. Dette kan forårsage fingrene til at se unormal. Bone Sporer på fingrene kan forårsage sporadiske smerte.


        

Udgiv min kommentar