Fantacine.com

Sådan Test Ophthalmic Tvungen Kanaler

Sådan Test Ophthalmic Tvungen Kanaler


Lejlighedsvis, bliver tåre kanaler (lacrimal canaliculi) blokeret og kan ikke længere sifon overskydende tårer væk fra øjet og ind i nasolacrimale kanal, som er forbundet med næsen. Når dette sker, tårer begynde at strømme overdrevent fra øjet, og der kan forekomme infektion af kanalerne. Fordi denne procedure indebærer øjet, er det bedst at have en certificeret øjenlæge udføre test og procedurer, der er nødvendige for at fjerne blokeringen af ​​en tårekanalen.

Instruktioner

1 Placer to dråber af en orange farvestof kaldet fluorescein i øjet med kanalen, der er blokeret. Denne test, kaldes fluoresceinfarvestoffet forsvinding Test, hjælper med at afgøre, om kanalen faktisk er lukket. Hvis farvestoffet forsvinder fra øjet, kanalen er åben.

2 Kontroller, om patientens øje er rive overdrevent og hvorvidt øjenvipperne er caked i slim. Også, så tjek for et bud hævelser. Hvis disse er til stede, er kanalen formodentlig blokeret.

3 Massage let tårekanalen, der er blokeret. Dette vil hjælpe løsne uanset snavs kan blokere kanalen.

4 Indsæt en minimal sonde ind den blokerede kanal, som er under huden og flankeret af øjet og næsen. Tvinge væske ind i kanalen for at teste, om fluidet nu dræner ind i næsen. Denne behandling kan også anvendes til at bestemme, om kanalen ikke bare blokeret men arret, som en arret kanal ikke vil tillade generel tåreflåd at strømme gennem det ved afslutningen af ​​den tvungne kanal behandling.

5 Placer en lille rør eller stent ind i kanalen, og dermed holde øjets afløbssystemet i at lukke. Dette er standard procedure for patienter, hvis Tvungen Duct behandlinger har fejlet. Rørene forblive på plads for de næste seks til 12 måneder for at afværge yderligere forhindringer. Kirurgi er 90 procent til 95 procent effektiv til at lindre blokerede tåre kanaler.


        

Udgiv min kommentar