Fantacine.com

Sådan Cover åreknuder

Sådan Cover åreknuder


Åreknuder er store, lilla eller blå årer, der rager overalt på kroppen og ofte dukker op på benene. De kan vises med alder eller under graviditet og kan forårsage smerte og kløe. De kan også signalere en alvorlig medicinsk tilstand, men for mange mennesker de bare forårsage forlegenhed. Åreknuder tilstedeværende en kosmetisk udfordring, da deres størrelse gør dem svære at dække.

Instruktioner

1 Besøg makeup counter på din lokale stormagasin. Tal med salgskonsulenter om Dermablend eller et lignende produkt dækker åreknuder. Spørg konsulent til at hjælpe dig med at finde den rigtige nuance.

2 Køb concealer, samt et pulver bruges til at indstille concealer og en fjernelse af olie til at tage det af. Få svampe, popkorn og pensler.

3 Påfør concealer med en latex svamp. Blend det ind i huden med fingerspidserne. Pat pulver over makeup med en røgsky. Brug et pulver børste til at børste overskydende pulver.

4 Køb online produkter vist sig at arbejde på åreknuder, hvis du ikke ønsker at gå til et stormagasin. ColorTration med Primær farve Foundation Ltd omfatter en barriere spray snarere end et pulver til at holde makeup fra bænken.

5 Kig ind sclerotherapy behandlinger. I denne proces er en opløsning indsprøjtes i et blodkar, får det til at svulme op. Til sidst, fartøjet bliver til arvæv, der er knap mærkbar.

6 Tal med din hudlæge om laser behandlinger.

7 Rådfør dig med din læge om andre behandlinger for at fjerne åreknuder, ligesom vene kirurgi, kateter procedurer og phlebectomy.


        

Udgiv min kommentar