Fantacine.com

Fordele ved zink kosttilskud

Zink er et vigtigt mineral, som kroppen kræver for en række vitale processer - fremstilling DNA, at opretholde et sundt immunsystem, og opretholdelsen af ​​den samme følelse af smag og lugt. Men den menneskelige krop ikke har kapacitet til at producere zink på egen hånd, så det skal indhentes fra andre kilder, såsom kost eller fra zink kosttilskud. Læs videre for at lære fordelene ved zink kosttilskud.

Fight Kolde Infektioner

WebMD citerer en række undersøgelser, der viser, at zink kosttilskud kan hjælpe med at forkorte længden og sværhedsgraden af ​​en kold, samt forhindre en kold infektion (se Resources). Til dette formål blev zink kosttilskud i form af pastiller eller en næsespray sig at være lettere at absorbere i behandlingen af ​​den kolde virus.

Mand reproduktiv sundhed

Ifølge Nutri Herb, Inc. (se Resources), zink kosttilskud er afgørende for den sunde funktion af det mandlige reproduktive system. De hjælper med at opretholde normale sperm tæller, øge libido og regulering testosteron stofskifte. Zink kosttilskud kan også bidrage til at krympe en forstørret prostata kirtel for milde til moderate tilfælde.

Immun Booster

Ifølge Dr. George Obikoya af The Vitaminer & Nutrition Center (se Resources) viser et sundt immunsystem blandt fordelene ved zink kosttilskud. Dette mineral er nødvendigt for produktionen af ​​T-celle-lymfocytter, en form for hvide blodlegemer, der forbedrer kroppens evne til at forebygge og bekæmpe infektioner. Som en immun booster, zink kosttilskud er af særlig gavn for mennesker, der har svækket immunforsvar som følge af alderen eller medicinske tilstande.

Zink mangel

Zinkmangel almindeligt manifesterer sig i langsomt helende sår, forsinket vækst, mental dysfunktion, diarré, hårtab og udtynding hår, sterilitet og tab af appetit. Tage zink kosttilskud kan hjælpe med at forhindre disse symptomer.

Overvejelser

WebMD bemærker, at langvarig brug af zink kan hæmme kroppens evne til at optage kobber. Af denne grund er det vigtigt at sikre, at dine zink kosttilskud også indeholde kobber. Rådfør dig med din sundhedspleje praktiserende læge på den pågældende zink og kobber dosering du bør tage. Zink kosttilskud bør tages sammen med mad, fordi de kan forårsage kvalme ellers.


        

Udgiv min kommentar