Fantacine.com

Hvordan man laver en simpel Herbal Cleanse

Hvordan man laver en simpel Herbal Cleanse


Mange urter tilbyde fordele for afgifte kroppen af ​​akkumulerede affald, der kan forårsage skade på lang sigt. Naturlægemidler renser har været brugt til aldre og mere viden om naturlægemidler egenskaber og fordele i moderne tider. Herbal udrensning er en mindre ekstrem tilgang til afgiftning af kroppen end nogle andre detox-programmer. Urter kan bruges som infusioner, te, tonika, tilføjelser til fødevarer eller bade. Læs videre for at lære hvordan man laver en simpel urte rense.

Instruktioner

1 Afslapning i en urte bad er som en vigtig del af en urte udrensning program. Beroligende citronmelisse og lavendel eller kamille er en enkel, men effektiv måde at rense. Placer en håndfuld urter i en musselin taske eller strømpe. Lad brusende vand at hælde over posen. Varmen fra vandet hæver kropstemperaturen, frigiver giftstoffer gennem porer, urter udrensning du svede. Tag en urte bad hver tre eller fire dage.

2 Drik en udrensning urtete. Forbered en bestand af to dele hver rødkløver blomstre, Cleavers eller snerre, mælkebøtte blade og brændenælde, og en del salvie blad. Brug 1 tsk. blanding til en kop kogende vand. Stejle, dækket i 10 minutter, stamme og drikke. En velsmagende tilføjelse er en tsk. af ingefær til det færdige te. Drik nfusion dagligt.

3 Hydrate. De fleste krydderurter fungerer som diuretika og årsag øget vandladning. Drik masser af vand.

4 Forbered en urt salat med afgiftende egenskaber klorofyl. Let absorberes i blodet, naturlægemidler greens tilbyder en velsmagende udrensning og healing mulighed. Kombiner fuld leder af grønne salat, en håndfuld friske hjulkrone blade, mælkebøtte blade, fennikel blomster og kørvel. Tilføj 2 spsk. hakket frisk persille, 1 spsk. hver af frisk basilikum og frisk merian. Husk på, at 3 spsk. olivenolie og 1 spsk. rød- eller hvidvin eddike lave en lækker dressing.

5 Undersøg rensende egenskaber af burre, der renser blodet. Forstå, at mælk tidsel er en kraftig lever nydelsesmiddel, med plantekemikalier som beskytter de ydre membraner i leveren og stimulerer syntesen af ​​proteiner.

TIPS

  • Brug friske, økologiske urter og greens.
  • Bruge destilleret vand.
  • Kontakt en læge, før du begynder faster eller renser.
  • Spørg en læge om advarsler, der ledsager de enkelte urter.

        

Udgiv min kommentar