Fantacine.com

Qigong øvelser for Eyes

Qigong er en stadig mere accepteret gamle kunst skånsomme fysiske og mentale øvelser, praler sundhedsmæssige fordele af øget vitalitet til forebyggelse af kræft. Denne ærværdige kinesiske tradition tilbyder omfattende indsigt i vision forbedring og øjet sundhed, yde hjælp til en række spørgsmål, såsom makuladegeneration, nærsynethed, anstrengte øjne og endda juridisk blindhed. Disse øvelser er ikke beregnet til at blive henrettet isoleret, men integreres i en livsstil, herunder sund kost, sollys, luft og vand indtag, samt fysisk aktivitet og meditation. Disse er ikke hurtige løsninger, men langsigtede behandlinger, der kræver omhyggelig praksis.

10 Minut Eye Relief

Hvis det er muligt, udføre denne øvelse uden at få balance mellem natur og din indre miljø. Hvis du ikke kan gå udenfor, står i nærheden af ​​et vindue, hvor du kan se mindst et træ. Du kan sidde eller stå, så længe du er i en behagelig og velfunderet kropsholdning. Med øjnene åbne, flytte dine øjne til at se så langt til venstre og derefter så langt til højre som muligt uden at flytte dit hoved. Gentag ni gange. Flyt dine øjne i uret kredse, så uret, ni gange hver. Derefter holde dit hoved stadig, se så langt op og så langt ned som muligt, også gentaget ni gange. Alle disse bevægelser skal gøres meget langsomt.

Luk øjnene og finde indrykning i kanten af ​​øjet socket, lige over tårekanalen. Placer dine pegefingre fast i, at indrykning og massage i ni små forward cirkler og derefter vende retning. Flyt dine fingre ned langs øjenhulen til det punkt lige under dine elever. Massage først mod næsen, derefter væk fra næsen ni gange hver. Bring dine fingerspidser til meridianen punkt i midten af ​​hver øjenbryn, kaldet Zenzhu. Massage indad og udad ni gange hver.

Åbn langsomt øjnene og finde et træ eller busk, som at fokusere, helst omkring 30 fødder væk. Fix dit blik på et enkelt blad og stirrer i tre til fem minutter. Prøv at dyrke en følelse af fredelig taknemmelighed. Når tiden er gået, gnide hænderne sammen rask, skaber nogle varme. Tryk håndfladerne over dine øjne til at bringe energi og varme i øjnene. Afslut med et øjeblik af taknemmelighed for træet og den tid, du har taget for at forbedre sundheden og udseendet af dine øjne.


        

Udgiv min kommentar