Fantacine.com

Tegn og symptomer på Late Onset Gruppe B Strep infektion hos børn

Gruppe B streptokokker er forårsaget af en slags bakterier, der er kun vagt relateret til bakterier, der forårsager halsbetændelse. Faktisk denne bakterie er til stede på vagina, anus og i tarmene af mange kvinder, hvor det ikke forårsager nogen symptomer, bortset fra lejlighedsvise urinvejsinfektion. Imidlertid er det muligt for denne bakterie, der skal overføres fra moderen til spædbarnet, hvor det på grund af spædbarnets svagt immunsystem, kan det forårsage alvorlige helbredsproblemer.

Tidligt vs. Late Onset

Tidlig debut og sene debut gruppe B STREP infektioner kan differentieres ved, når infektionen begynder. Tidlige B strep infektioner debut gruppe forekomme generelt i spædbarnets første 24 timer af livet. Sent debuterende infektioner begynder et sted mellem en uge og tre måneder efter fødslen. Tidlige symptomer på en gruppe B Strep infektion vil manifestere sig inden for tre dage efter den første infektion.

tidlige symptomer

Den tidligste symptom på en gruppe B Strep infektion er en mild til moderat feber, under 101 grader Fahrenheit. Barnet vil også blive "kræsen", og kan begynde at stoppe fodringen. Spædbarnet kan også begynde at have problemer med at trække vejret, som kan manifestere sig i barnets gøre gryntende lyde.

Senere symptomer

Som sygdommen skrider frem, kan barnet begynder at udvise mere alvorlige symptomer. En af disse er en ændring i muskeltonus, som kan forårsage hende til enten at blive meget stiv eller halte. Barnet kan også begynde at have anfald. Endelig kan spædbarnet oplever et pludseligt fald i hendes blodtryk og hjertefrekvens.

Livstruende symptomer

Børn, der er smittet med gruppe B Strep kan have deres infektion udvikle sig til sepsis (infektion i blodbanen), lungebetændelse og meningitis. Sepsis vil forårsage en pludselig stigning i temperatur, såvel som risikoen for, at barnet glider i koma. Lungebetændelse vil resultere i hoste, hvæsen og barnet kæmper for at trække vejret. Meningitis vil forårsage eleverne til at spile som trykket i hjernen stiger, og kan medføre, at hele kroppen bliver stiv, mens barnet mister bevidstheden.

Diagnose

Generelt detekteres gruppe B Strep hos spædbørn ved at teste blod og spinalvæske. Da dette er en bakteriel sygdom, kan bakterierne dyrkes og identificeres ved at se på det under et mikroskop og dyrkning den på en speciel type voksende stof kaldet blod agar. Blod og spinalvæske er også nyttig til bestemmelse af, hvor langt sygdommen har spredt i kroppen. Tilsvarende forsøg kan udføres på moderen, hvis der er mistanke om infektion af barnet, da sygdommen oftest overføres fra moderen til spædbarnet.


        

Udgiv min kommentar