Fantacine.com

Hvordan man undgår Bursitis

Hvordan man undgår Bursitis


Bursitis er en tilstand, hvor bursae eller små væskefyldte sække mellem leddene, bliver betændt og opsvulmet. Bursitis er mest almindelig i hofter, skuldre og albuer, men kan påvirke knæ, hæle eller endda bunden af ​​storetåen. Bursae hjælp til at afbøde og beskytte leddene, men overforbrug kan forårsage alvorlige problemer. Et par tips kan hjælpe dig med at undgå denne smertefulde tilstand.

Instruktioner

1 Hold din krop stærk og smidig, som hjælper til at støtte leddene og reducere belastningen af bursae. Kom regelmæssig blid motion, såsom svømning, cykling, gåture eller endda praktisere yoga eller pilates er gode måder at hjælpe undgå et tilfælde af bursitis.

2 Beskyt dine led, når du arbejder ved at hvile på en pude eller iført puder, hvis du skal placere leddene såsom hofter, knæ eller albuer på jorden eller fast overflade, mens du arbejder. Bursitis er almindelig i bygningsarbejdere, især tagdækkere og tæppe / gulvbelægning lag og blikkenslagere, men kan påvirke stort set alle.

3 Praksis gode arbejdsstillinger og forsøge at undgå gentagne bevægelser så meget som muligt. For eksempel, hvis du arbejder i en købmand og lager hylder hele dagen, skiftevis løft elementer til hylden med dine venstre og højre hånd for at undgå bursitis af albuen eller håndled. Hvis du bruger hele dagen med en hammer, bruge en stige eller afføring for at ændre din position i forhold til neglen, så din arm position ændrer lidt i løbet af dagen.

4 Hold pauser, når du nødt til at give dine led en pause. Det er vigtigt, at du drikker vand hele dagen for at holde dine led smurt, så bryde hver time eller to kan give din fælles en pause og give dig en chance for at få fat i noget vand.

5 Tread kedelige smerter i leddene, når kan føre til bursitis med hvile og is. Ice kan bruges 3 til 5 gange dagligt i op til 15 minutter ad gangen for at hjælpe med at reducere hævelse, flush toksiner og fremme heling. Det er en fantastisk måde at fjerne smerter og stoppe bursitis, før det begynder.


        

Udgiv min kommentar