Fantacine.com

Om Iridologi kameraer

Iridology kameraer er et moderne diagnostisk værktøj, der anvendes i en alternativ form for medicin. Kameraerne bruges til at få en høj opløsning billede af en persons iris, som gennem iridology menes at give indsigt om den generelle sundhed af en person. Iridologi kameraer, svarende i funktion til almindelige kameraer, har også anvendelser i sikkerhedssektoren gennem iris-scanninger.

Fungere

Iridology kameraer anvendes at få en høj billeder af en persons iris, som er den farvede del af et humant øje opløsning. Iridologi kameraer kan tage billeder på et langt højere opløsning end almindelige kameraer, hvilket gør dem særdeles nyttige for den alternative medicinske teknik iridology, der undersøger dele af iris med den tro, at de holder spor og advarselsskilte om den generelle sundhed af en person.
Iridology kameraer kan også anvendes til at udføre iris scanninger, som bruger et billede af en persons iris i stedet for fingeraftryk for at bestemme identiteten af ​​en person. Iridologi kameraer og iris-scanninger spiller en vigtig rolle i at finde forsvundne børn.

typer

Meget gerne regelmæssige kameraer, iridology kameraer er tilgængelige i film og digitale sorter. Film iridology kameraer sælges typisk i 16 mm og 35 mm versioner. På grund af den høje opløsning karakter af disse typer af kameraer, der er lidt forskel between16 andre end den type film, de bruger mm til 35 mm kameraer. Kameraer med lignende funktioner, især linse størrelse og opløsning kapaciteter udarbejde sammenlignelige billeder uanset filmens størrelse.

Egenskaber

Uanset hvilken type, alle iridology kameraer har lignende funktioner. Disse typer af kameraer typisk ikke har blinker på grund af den nært hold, hvorfra iris fotografierne er taget, og en flash kan forårsage betydelig skade på øjet. Iridologi kameraer har også flere linser med forskellige forstørrelser for at sikre det bedste billede. De har også en større søgeren end standard kameraer til at gøre det muligt for fotografen at se det fulde billede af iris, inden det tages.

Fordele

Digitale iridology kameraer kan tilsluttes til computere, så øjeblikkelig visning af billeder uden at skulle vente på udskrivning. Dette giver også iris billeder, der skal gemmes på computerens drev, der gør det muligt at sikkerhedskopiere og bevarelse af billeder uden besværet med at holde film negativer.
Når billederne overføres til sikre databaser, kan retshåndhævelse bruge dem til at finde forsvundne børn.

Potentiel

Brugen af ​​iridology kameraer har potentiale til at blive endnu mere udbredt som politiet og beskyttelse af børn agenturer bruge dem til at udføre iris-scanninger på børn. Iris scanninger bliver mere populære end fingeraftryk i bestemmelse af identiteten af ​​en børn, da billederne ikke kan ændres.
Som for deres plads i det medicinske samfund, behøver iridology kameraer ikke har udbredt anvendelse, fordi den praksis iridology betragtes som en pseudovidenskab, og så kameraerne ikke betragtes som et gyldigt diagnostisk værktøj.


        

Udgiv min kommentar