Fantacine.com

Kosten behandling for Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder (SAD) er en psykisk lidelse, som mange mennesker oplever i vintermånederne. Det er kendetegnet ved et dramatisk tab af energi og en nedtrykthed, men der er naturlige kosten måder at bekæmpe det.

Protein

Fødevarer, der indeholder protein er delvis ansvarlig for produktion af tryptofan, en vigtig aminosyre, der producerer serotonin. Serotonin er en neurotransmitter kemikalie i hjernen, der hjælper med at regulere humør. Når du har Seasonal Affective Disorder, er det vigtigt at have en kost høj i høj-protein fødevarer. Nogle eksempler på høj-protein fødevarer omfatter bananer, æg, mælk, kalkun og fuldkorn.

Kulhydrater

Kulhydrater bidrager til din energi niveauer samt mængden af ​​tryptofan, der vil hjælpe med at skabe serotonin. Det er vigtigt at forbruge mere komplekse kulhydrater i løbet af måneden, når du er berørt med årstidens affektiv lidelse. Disse vil give dig mere langvarig energi end simple kulhydrater og er vigtige for hjernen og nervesystemet. Komplekse kulhydrater findes naturligt i frugt, grøntsager og fuldkornsprodukter.

Omega-3 fedtsyrer

Ifølge en oversigtsartikel af Dr. Gordon Parker og fem andre læger i udgaven af ​​The American Journal of Psychiatry, forbruget af Omega-3 fedtsyrer juni 2006-er med til at afværge vinterdepressioner (Se reference 1 nedenfor). Deres artikel offentliggjort resultaterne af faldet drastisk satser for sæsonmæssige affektiv lidelse i samfund, hvor omega-3 fedtsyrer indtages i store mængder, såsom i Japan og Island. Eksempler på fødevarer, der indeholder disse omfatter fisk, laks, tun, helleflynder, hørfrø og valnødder.

Kosttilskud

Der er nogle naturlige hormoner, der regulerer humør, der også kan tages som kosttilskud. Melatonin er et sådant eksempel, der kan indgå i din kost for at hjælpe med at forbedre sæsonmæssige affektiv lidelse.

Andre kosttilskud, som har vist sig at lindre symptomerne på depression omfatter perikon, S-adenosyl-L-methionin (SAM-e), og 5-HTP.


        

Udgiv min kommentar