Fantacine.com

Hvordan man kan fremme positiv tænkning

Det er svært at tænke positive tanker eller opretholde en positiv holdning, når du kæmper med depression, et brudt forhold, økonomiske problemer, sundhedsproblemer og nogen af ​​de andre kurver at livet kan kaste på dig. Nogle gange er det ikke let at ændre en uvelkommen situation, direkte, ligesom når du mister alle dine investeringer i en dårlig aftale. Dog vil det være lettere at håndtere konsekvenserne med en positiv holdning.

Instruktioner

Vær optimistisk

1 Tænk på glasset som halvt fuldt i stedet for halvt tomt. Må ikke dvæle ved de negative aspekter af en situation, da dette kun vil medføre flere dårlige vibes. For eksempel er det svært for en masse mennesker, mænd og kvinder, at komme overens med de hærger virkninger af alder. Du kan imødegå den depression, der nogle gange følger synet af rynker i spejlet ved at tænke på disse rynker som bevis for et liv godt boede. Ikke alle, der startede rejsen af ​​liv med dig har gjort det så langt. Det er en grund til at føle sig bedre om de ændringer, din krop gør. Så også i andre situationer, så tænk på de positive aspekter.

2 Opretholde en taknemmelig holdning til, hvad du har i stedet for at dvæle ved, hvad du ikke har. I stedet for at dvæle ved ikke at have smarte sko, dvæle ved det faktum, at du har to fødder med at bære sko. I stedet for at dvæle ved en tabt lemmer, være taknemmelige for, at du har øjne til at se den smukke solopgang. Være taknemmelig for de små ting, samt de store ting og forsøge ikke at tage nogen dage for givet.

3 Hold et bredt perspektiv af ting. Må ikke fokusere på ét ubehagelig hændelse til det punkt, at du mister synet af det store billede. Du har måske mistet dit job, men det er ikke enden af ​​verden. Det kan endda være en mulighed for at starte din egen virksomhed. Hvis dit forhold er slut, kan det være en chance for dig at finde nogen bedre egnet til dig. Se fremad; ikke bare fokusere på her og nu. Der kan kun være et åbent vindue, hvor en dør er blevet smækket i dit ansigt.

4 Når det virker som om en bestemt situation er for overvældende, bryde det ned i små håndterbare bidder for at gøre det lettere at håndtere. Tag tingene en dag ad gangen, og ikke forsøger at haste tingene. Giv dig selv plads til at assimilere ting hver dag og forsøge ikke at fortrænge alt på din to-do liste i en urealistisk tidsramme.

5 Omgiv dig med positive mennesker, så du kan dele i deres positive ånd. Negative folk kun vil bære dig ned og gøre dig endnu mere deprimeret end du allerede er. Lad ikke negative mennesker gør du tvivler selv ved at fortælle dig, at du ikke kan gøre noget. Hvis du tror på dig selv, det er alt, der betyder noget.


        

Udgiv min kommentar