Fantacine.com

Årsager til Svær Hip Pain

Årsager til Svær Hip Pain


Hofteleddet er unik. Ikke alene er vægten fra overkroppen altid trykker ned på hofteleddet, vægten af ​​benet skubber op på hofteleddet, når man står. Dette tryk placerer en ekstrem mængde af stress på hoften, efterlader det modtagelige for skade og smerte. Forstå årsagerne til alvorlige hofte smerter vil hjælpe med at finde den rette behandling og forbedre mobiliteten.

Knoglebrud

Hofteleddet er placeret under stor stress, når du øve dig selv. Lejlighedsvis stress følte under anstrengende aktivitet eller en skade kan forårsage hofte til fraktur. Da en hoftefraktur sjældent resulterer i en pause, kan bruddet ignoreres. National Institutes of Health advarer dog, at en ignoreret brud kan føre til blodpropper eller lungebetændelse. Enhver potentiel fraktur bør undersøges snarest muligt.

Nekrose

Nekrose i hoften er en sjælden tilstand, hvor hofte knogler ikke får en tilstrækkelig blodforsyning forårsager lårbenshovedet at dø og erodere, ifølge National Institute of Arthritis og bevægeapparatet og hudsygdomme. Som knoglen langsomt er skåret væk, smerten vokser. Det kan udvikle sig som følge af en skade, sygdom, nedsat immunforsvar eller endda steroid brug og kan påvirke mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Artritis

Gigt udvikler sig, når brusken i et givet område mindskes eller ændringer resulterer i en alvorlig og nagende smerte. Hoften er et fælles sted at udvikle gigt, fordi så meget pres er placeret på hoften. Hver hoppe du laver, hver ekstra pund du får lægger så meget mere stress på brusk af hoften. For at håndtere denne smerte, overveje anti-inflammatoriske lægemidler samt undgå almindelige udløser af din hofte smerter.

Iskias

Iskiasnerven er den længste nerve i kroppen. Den løber langs rygsøjlen, forbi hofterne og gennem bagsiden af ​​begge ben. Denne nerve vil lejlighedsvist blive irriteret, forårsager smerte langs nerven, ifølge Mayo Clinic. Dette kaldes iskias. Da iskiasnerven løber langs bagsiden af ​​hofterne, er det ikke ualmindeligt at føle iskias i hofter hvis din iskias blev anlagt af en skade på hofterne. Men iskias i sig selv er ikke en betingelse, men et symptom på en underliggende problem, såsom en skade eller tilbage problem. At helbrede hofte smerter relateret til iskias, skal du først nødt til at finde årsagen til iskias.

tendonitis

Overforbrug af hoften vil forårsage de sener, der holder hofteleddet på plads til tider bliver betændt og smertefuldt. Dette omtales som senebetændelse. Senebetændelse kan forårsage alvorlig hofte smerter, som kun vil helbrede med tiden. Hvis dine smerter er vedvarende og brændende, kan det være tid til at give din hofte en pause, før et muligt tilfælde af senebetændelse bliver værre.


        

Udgiv min kommentar