Fantacine.com

Naturlig Effektiv metode til at fjerne Acid Refluks

Acid reflux er en tilstand, hvor syre fra maven bevæger op i spiserøret. Dette forårsager en brændende fornemmelse i halsen og brystet. Receptpligtige og over-the-counter medicin er til rådighed, men der er masser af naturlige måder at behandle acid reflux, så godt. Ændring af dine spisevaner og gøre nogle livsstilsfaktorer kan hjælpe. Prøv også nogle hjem retsmidler.

Spisevaner

En sikker måde at reducere eller eliminere problemer med sure opstød er at ændre, hvad og hvordan du spiser. Visse fødevarer kan gøre halsbrand mere tilbøjelige til at forekomme. Disse omfatter kulsyreholdige drikkevarer, chokolade, alkohol, tomater, citrusfrugter og pebermynte. Undgå disse fødevarer når det er muligt. Andre nyttige ændringer omfatter spise langsomt og ikke overspisning. Også undgå at ligge ned for hurtigt efter et måltid, fordi tyngdekraften er mere effektiv til at holde maveindhold ned, når du er i en oprejst position.

livsstilsfaktorer

Visse livsstilsfaktorer, såsom fedme og tobak kan forværre sure opstød. Hvis du er overvægtig, så prøv at spise en kost lavt indhold af mættet fedt og få regelmæssig motion. Vægttab kunne være svaret for nogle mennesker. Rygning er en kendt årsag til halsbrand og sure opstød, så rygere bør forsøge hurtigst muligt at holde op. Andre tip omfatter holde tøj løs omkring maven og undgå brugen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske smertestillende, fordi disse kan føje til en syre refluks problem.

home Retsmidler

Der er masser af hjem retsmidler, der er sikker, naturlig og effektiv til at lindre halsbrand. Når halsbrand opstår, prøve at spise et æble, nogle papaya frugt eller en håndfuld mandler eller drikke et glas mælk. Æble cider eddike er en anden effektiv halsbrand afhjælpe. For at prøve det, blande to spiseskefulde af æble cider eddike med et halvt glas vand og drikke.


        

Udgiv min kommentar