Fantacine.com

Hvad er Angina af Heart?

Hvad er Angina af Heart?


Angina, en koronar hjertesygdom symptom, er en form for smerte i brystet. Det er forårsaget af nedsat blodgennemstrømning til musklen af ​​hjertet, som fratager hjertet sin optimale strøm af oxygen.

Kinds

Stabil angina er en kontinuerlig og kronisk brystsmerter som generelt opstår på grund af fysisk stress. Ustabil angina er en uventet smerte eller tryk i brystet eller en pludselig ændring i mønstret for en allerede eksisterende stabil angina tilstand.

Symptomer

En angina patienten føler ubehag eller smerter i brystet sammen med kvalme, træthed, angst og en kedelig smerte i hendes nakke, skulder, kæbe, ryg eller arm.

Risikofaktorer

Rygning, sukkersyge, forhøjet betingelser blodtryk og forbedrede niveauer af blod kolesterol eller triglycerid hæve risikofaktor for angina. Andre faktorer omfatter fedme, alder, stress og familiens historie.

Årsager

Stabil angina skyldes generelt fysisk stress, tunge indtagelse af mad, rygning, kold etablerede temperatur eller endda angst. Ustabil angina kan være forårsaget enten af ​​svær anæmi eller af den pludselige brud af fedtsyrer plak i blodkar eller blodpropper, der kvæler blodgennemstrømningen i en arterie, medens variant angina udløses af en koronar spasmer, som resulterer i momentan indsnævring af arterien.

Behandling

Efter bypass-operation eller stent, behandling omfatter kontrol indtag af fedt og sukker, tabe sig, holde op med at ryge, undgå stress og tage medicin som aspirin, beta-blokkere og nitrater.


        

Udgiv min kommentar