Fantacine.com

Sådan at forstå medicin, der kan forårsage lavt blodsukker

En liste over nogle af de diabetisk medicin, der kan forårsage et fald i blodsukkeret, også kendt som hypoglykæmi.

Instruktioner

1 hypoglykæmi, eller lavt blodsukker, er en dråbe i blodsukkeret lavere end normale resultater normalt som følge af specifik fødeindtagelse (reaktiv hypoglykæmi), og fra ting som ikke spiser, stress og motion. Det kan også forekomme som et resultat af nogle af de diabetiske medikamenter på markedet i dag. At vide, hvad medicin har den bivirkning af lavt blodsukker før tid kan spare en diabetiker fra en potentielt dødbringende række begivenheder. Hvis du er på nogen af ​​disse diabetisk medicin, tjekke med din læge og diskutere dets potentiale for at bidrage til hypoglykæmi. Lavt blodsukker bivirkninger skal nøje overvåges, mens på nogen af ​​disse lægemidler.

2 Medicin med lavt blodsukker Side Effects
Disse er nogle af de diabetisk medicin, der kan have den virkning, at bidrage til lavere end normale blodsukkermålinger.
Januvia (sitagliptin)
Prandin (repaglinid)
Glucotrol, Glucotrol XL (glipzide)
Metaglip (glipizid og metformin)
Diabinese (chlorpropamid)
Amaryl (glimepirid)
DiaBeta, Micronase, Glynase (glyburid)
Starlix (nateglinid)
Janumet (sitagliptin og metformin)
Avandaryl (rosiglitazon og glimepirid)
Glucovance (glyburid og metformin)
Duetact (pigolitazone og glimepirid)
tolazamid
tolbutamid

3 Medicin, der kan sænke blodsukker med andre Meds
Disse diabetisk medicin ikke forårsager lavt blodsukker, hvis taget sammen, men når de anvendes med insulin eller andre insulin produktions medikamenter kan sænke blodsukker aflæsninger og skal overvåges.
Avandia (rosiglitazon)
Actos (pioglitazon)
Glyset (miglitol)
Precose (acarbose)
Glucophage (metformin)
Symlin (pramlintid)
Byetta (exenatid)

4 Hypoglykæmi Overvågning
Hvis du tager nogen af ​​disse diabetisk medicin, der har en historie at sænke blodsukkerniveauet, så sørg for at du holder en omhyggelig skærm af din glucose numre. At have et hjem skærm som dem fra accuchek og andre blodsukkermåler udbydere kan hjælpe dig med at se, hvor dine tal spænder. Du kan opleve, at du har brug for mindre insulin, end du gjorde før det bliver på den medicin, eller at du skal ændre din shot gange, osv At have en daglig dagbog, eller diabetisk logbog, kan gøre det praktisk at vise din læge eller sundhedsplejerske, hvordan dine tal er, og hvad tid på dagen du er lavest.

5 logbøger Online kan være lettere at holde styr, da de har den bekvemmelighed for at have kortlægning funktioner og diagrammer, der let vise dine fremskridt i at holde dit blodsukker og under kontrol. Disse diagrammer og grafer kan være lettere at vise din læge eller sundhedsplejerske, når formidle dine oplysninger til ham / hende.


        

Udgiv min kommentar