Fantacine.com

Ernæringsmæssige Protokol for Brain Cancer

Mens lægerne er usikre på årsagerne bag udviklingen af ​​hjernesvulster, der er næppe en trøstende troede for nogen så påvirket. Når kæmper kræft i hjernen, som supplement til konventionel former for behandling, kan du ansætte kosten strategier til at hjælpe i kampen, hvilket bringer alle dine legendariske kanoner an mod denne potentielt dødelige fjende. Nylige undersøgelser har vist, at en lav-carb, kan fedtrig kost med til at kvæle udviklingen af ​​kræft i hjernen.

Brain Cancer

Kræft i hjernen er en af ​​de mest dødbringende kræftformer, med en gennemsnitlig 5-års overlevelse på kun 33,3 procent, ifølge statistikken beregnet af emedtv.com. Kræft i hjernen kommer i to separate, men lige så besværlige varianter: primær hjerne kræft, der begynder i hjernen, og metastatisk cancer hjerne, der spreder sig til hjernen fra et andet område af kroppen. Symptomerne omfatter hovedpine om morgenen, kvalme og nedsat motorisk kontrol eller hukommelse.

Brain Cancer og kost

Hvad du spiser spiller en væsentlig rolle i fastlæggelsen din samlede prognose med kræft i hjernen. Visse fødevarer har vist sig at have kræft-bekæmpelse egenskaber, såsom korsblomstrede grøntsager og mange andre typer af frugt og grøntsager. Samtidig med at indarbejde disse fødevarer i din kost er ikke en idiotsikker forsikring mod kræft i hjernen, kan det helt sikkert være med til at vippe skalaerne i din retning.

Low Carb Diet

Forskning udført på universitetet i Würzburg i Tyskland af Dr. Melanie Schmidt og kolleger peger på, at en højt fedtindhold, kan low-carb tilgang være en nøgle mod at stoppe spredning af kræft i hjernen. Dr. Schmidt fik kun lov til at tilmelde patienter, som helt var løbet tør for andre muligheder for at bekæmpe kræft. Ud af disse ikke-håb sager, en række personer, der sidder fast til kosten i 3 måneder havde deres tumorer skrumpe eller stoppe voksende helt.

Low-Carb Diet Anbefalinger

I ovennævnte undersøgelse, patienterne var på en meget lav Carb ketogen diæt. De havde til formål at holde deres kost som carb-fri som muligt, skydning for ikke mere end 30 g carb indtag per dag. Selvfølgelig er dette ikke licens til at spise rigelige mængder af mættet fedt. Hold din kost begrænset til magert udskæringer af kød, masser af umættede fedtstoffer som olivenolie og fiskeolie, og så mange fiberholdige grønne grøntsager, som du kan stå.

yderligere bevis

En anden undersøgelse udført på Boston College og offentliggjort i februar 2007-udgaven af ​​Nutrition and Metabolism nåede til en lignende konklusion. Der efter en low-carb, højt fedtindhold kost bremset markant væksten af ​​hjernetumorer i laboratoriemus. Ud over at forsinke tumorvækst, overlevelsesrater og generelle sundhed blev forhøjet i lav-carb gruppe i modsætning til kontrolgruppen, som blev fodret med en højere Carb kost.


        

Udgiv min kommentar